Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άγρια επίθεση σκύλων σε κοριτσάκι στην Κορινθία: Έκκληση της μάνας να βρεθεί ο ιδιοκτήτης τους

Το περιστατικό συνέβη πριν 1,5 μήνα - Το κοριτσάκι δέχθηκε επίθεση από δύο δεσποζόμενα σκυλιά σε πλατεία ενός χωριού στην Κορινθία - Τα σκυ...





Το περιστατικό συνέβη πριν 1,5 μήνα - Το κοριτσάκι δέχθηκε επίθεση από δύο δεσποζόμενα σκυλιά σε πλατεία ενός χωριού στην Κορινθία - Τα σκυλιά ήταν ελεύθερα και ο ιδιοκτήτης των σκύλων εξαφανίστηκε μετά την επίθεση

Aπίστευτο περιστατικό συνέβη πριν περίπου 1,5μήνα και παρολίγο να εκτυλιχθεί σε τραγωδία, σε χωριό της Κορινθίας, όταν δύο δεσποζόμενα σκυλιά επιτέθηκαν σε μικρό κοριτσάκι στην πλατεία του χωριού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια η μητέρα το κοριτσάκι έτρωγε το παγωτό του όταν ξαφνικά δέχθηκε την επίθεση των δύο σκύλων.

Ισως τα σκυλιά να ήθελαν να παίξουν με το παιδί, ίσως να ήθελαν το παγωτό της μικρής, αναίτια έπεσαν πάνω στο ξαφνιασμένο παιδί και του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα και δαγκωματιές στο κεφάλι!

Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα έντρομα μάτια της μητέρας του μικρού κοριτσιού, η οποία ευτυχώς δεν έχασε την ψυχραιμία της και κυριολεκτικά με τα χέρια της έπεσε πάνω στα σκυλιά και τα απομάκρυνε από το παιδί της, ενώ όπως καταγγέλει η ίδια σε ανοιχτή επιστολή της, ο ιδιοκτήτης των σκυλιών στεκόταν παράμερα και απλώς τα καλούσε να έρθουν κοντά του.


Το παιδί σε κατάσταση σοκ διεκομίσθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων, όπου νοσηλεύτηκε στη Νευροχειρουργική Κλινική. Ευτυχώς οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν υπήρξε κάταγμα κρανίου και έγινε επίδεση και περιποίηση των τραυμάτων του.

Τραγικό παραμένει το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης των σκύλων εξαφανίστηκε!


Αφού η περιπέτεια για την οικογένεια πέρασε, η μικρή επέστρεψε υγιής στο σπίτι της, η μητέρα της αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το γεγονός σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να ενημερώσει την κοινωνία για το περιστατικό και τις αιτίες του αλλά και να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη των σκύλων ώστε να του αποδοθούν οι ευθύνες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.