Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΟΣ...!!! Στα δικαστήρια πατέρας και γιος γιατί… «είμαι αναρχικός και αυτός χρυσαυγίτης»...!!!

      Στα δικαστήρια βρέθηκαν πατέρας και γιος στον Βόλο για κλοπή. Ο γιος αθωώθηκε και υποστήριξε πως όλα έγιναν επειδή… είναι αναρχικός κ...

     




Στα δικαστήρια βρέθηκαν πατέρας και γιος στον Βόλο για κλοπή. Ο γιος αθωώθηκε και υποστήριξε πως όλα έγιναν επειδή… είναι αναρχικός και ο πατέρας του χρυσαυγίτης.

Ο 64χρονος από το Βόλο κατήγγειλε τον 35χρονο γιο του για κλοπή 815 ευρώ, τα οποία είχε συγκεντρώσει προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με το taxydromos.gr.

Πατέρας και γιος βρέθηκαν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, με τον δεύτερο να αθωώνεται λόγω αμφιβολιών.

Ο 35χρονος σε ερώτηση του δικαστηρίου γιατί κατηγορήθηκε από τον πατέρα του, υποστήριξε πως είναι αναρχικός και ο πατέρας του χρυσαυγίτης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο πατέρας κατήγγειλε πως ο γιος μπήκε στο πατρικό του στις 10 Ιουνίου 2019 και έκλεψε από την τσέπη του παντελονιού του πατέρα του 815 ευρώ.

Ερωτηθείς από το δικαστήριο για το αν είχε δει ο ίδιος τον γιο του να μπαίνει στο σπίτι, απάντησε αρνητικά, όμως επισήμανε ότι τον είχε δει ο γείτονάς του.

Στην απολογία του ο 35χρονος υποστήριξε πως δεν έκλεψε χρήματα από τον πατέρα του, υποστηρίζοντας πως το μεσημέρι της 10ης Ιουνίου 2019 βρισκόταν στο σπίτι της μητέρας της συντρόφου του.

Από την ακροαματική διαδικασία δεν προέκυψαν αποδείξεις για ενοχή του 35χρονου με αποτέλεσμα να αθωωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.