Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ...;; Υπουργός Άμυνας Αρμενίας: Δεν έχουμε βομβαρδίσει το Αζερμπαϊτζάν με πυραύλους… ακόμη

Τους ισχυρισμούς της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας του Αζερμπαϊτζάν ότι από την πλευρά του Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ) πραγματοποιήθηκε...


Τους ισχυρισμούς της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας του Αζερμπαϊτζάν ότι από την πλευρά του Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ) πραγματοποιήθηκε πυραυλική επίθεση, δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Αρμενίας Νταβίντ Ντονογιάν.

Απαντώντας στην ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν, που αναφέρει ότι «από τις δυνάμεις του Αρτσάχ βομβαρδίστηκε η αεροπορική βάση του Γκαντζά και η ζώνη των εχθροπραξιών έχει επεκταθεί», είπε:

«Νομίζω ότι ο Υπουργός Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν, με τις βαθιές στρατιωτικές του γνώσεις, έχει μπερδέψει τη ζώνη επέκτασης των εχθροπραξιών, η οποία περιλαμβάνει την Αρμενία.

»Πριν από λίγες ημέρες το Αζερμπαϊτζάν με βαρύ πυροβολικό βομβάρδισε την πόλη Βαρντενίς της Αρμενίας.

»Εάν για το ΥΠΕΞ του Αζερμπαϊτζάν αυτό δεν θεωρείται “επέκταση”, αφήστε τους ειδικούς να βγάλουν συμπεράσματα», δήλωσε ο Ντονογιάν.

Σύμφωνα με τον Ντονογιάν, από το έδαφος της Αρμενίας στο έδαφος του Αζερμπαϊτζάν δεν εκτοξεύτηκαν πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς ή πυροβολικού… ακόμη.tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.