Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΙΣΤΙΚΟ... Δεν θα γίνει αύριο η «ελληνοτουρκική συνάντηση τεχνικού διαλόγου« στα παίσια του ΝΑΤΟ...!! Ναυαγεί πριν ξεκινήσει ο «διάλογος»

Σας το είχαμε μεταφέρει και νωρίτερα σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα.... Οι πληροφορίες μας λένε ότι ακόμη και σε αυτό το επίπεδο οι τούρκοι βά...



Σας το είχαμε μεταφέρει και νωρίτερα σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα.... Οι πληροφορίες μας λένε ότι ακόμη και σε αυτό το επίπεδο οι τούρκοι βάζουν θέματα που η ελληνική πλευρά δεν μπορεί καν να συζητήσει... Εννοείται πως ούτε διερευνητικές θα ξεκινήσουν κι αν ξεκινήσουν θα τελειώσουν πάραυτα...

Η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ γράφει ότι αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για αύριο “τεχνική συνάντηση” μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας που θα γινόταν στην έδρα του ΝΑΤΟ, στο πλαίσιο κοινής απόφασης των δύο χωρών.

Η συνάντηση, στην οποία θα συζητηθούν οι τεχνικές λεπτομέρειες του συντονισμού που θα διεξαχθεί για την ασφαλή λειτουργία των στρατιωτικών στοιχείων στην Ανατολική Μεσόγειο, ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί αύριο στην έδρα του ΝΑΤΟ.

Η Χουριέτ επικαλείται πληροφορίες “που ελήφθησαν από πηγές ασφαλείας, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση τις επόμενες ημέρες εντός του πεδίου εφαρμογής της απόφασης που έλαβαν οι δύο χώρες για τεχνικούς λόγους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.