Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καλλιάνος για επεισόδια στο μαθητικό συλλαλητήριο: Φταίνε οι γονείς, που τα μεγάλωσαν αλητάκια...

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε στα social media η ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου για το μαθητικό συλλαλητήριο και τα επεισό...


Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε στα social media η ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου για το μαθητικό συλλαλητήριο και τα επεισόδια που σημειώθηκαν μπροστά στη Βουλή.

Ο Γιάννης Καλλιάνος, στην ανάρτησή του, αρχικά έγραφε: 

«Τα κακόμοιρα τα παιδιά, αυτή την ώρα καίνε το κέντρο της Αθήνας γιατί μάχονται για το μέλλον τους. Ξέρετε, είναι αυτά τα παιδιά που ενδιαφέρονται για καλύτερες συνθήκες στην Παιδεία, που φοβούνται για τον κορονοϊό και που θέλουν περισσότερους καθηγητές ώστε να επιτύχουν στις εξετάσεις τους και να γίνουν λαμπροί επιστήμονες. Αλλά δεν φταίνε μόνο αυτά, φταίνε περισσότερο οι γονείς τους που τα μεγάλωσαν αλητάκια». Και σε υστερόγραφο ανέφερε ότι «αν έχεις κάποια αιτήματα για ένα ζήτημα, μπορείς ασφαλώς να συμμετέχεις σε μια διαδήλωση. Είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός και της καθεμιάς αυτό. Αν όμως πας για να σπάσεις και να κάψεις είσαι αλητάκι και θα έπρεπε να ντρέπονται πρώτοι απ' όλους οι γονείς σου».

Ακολούθως ο βουλευτής της ΝΔ με δεδομένα και τα πολλά σχόλια στην πρώτη του δημοσίευση έσπευσε να επανέλθει με νέα ανάρτηση στην οποία ανέφερε ότι «ορισμένοι που σπεύσατε να μου την "πέσετε" γιατί δήθεν τα έβαλα με τα παιδιά, θα σας παρακαλέσω να διαβάσετε πιο προσεκτικά την ανακοίνωση μου. Γιατί, είτε το παίζετε αφελείς, είτε είστε, δεν εξηγείται αλλιώς. Νομίζω ότι είμαι καλός στα Ελληνικά μου.

Έχω υπάρξει καθηγητής επί 14 χρόνια, έχω διδάξει εκατοντάδες παιδιά την επιστήμη των Μαθηματικών και είμαι ένας πολιτικός που δεν φημίζομαι για τις ακραίες τοποθετήσεις μου, κάθε άλλο μάλιστα. Εξάλλου θεωρώ ότι η μετριοπάθεια είναι προτέρημα για κάποιον που ασχολείται με τα κοινά. Δεν θα τα έβαζα επομένως ποτέ με τα παιδιά που πήγαν ειρηνικά να διαδηλώσουν για τα αιτήματά τους. Μίλησα για αυτούς (και τους γονείς αυτών) που σήμερα πήγαν για να κάψουν, να σπάσουν και να χτυπήσουν τους αστυνομικούς. Όλοι εσείς που προστατεύετε τους κουκουλοφόρους και τους "μαθητές" με τα στουπιά και τα ξύλα, να ξέρετε ότι οι ίδιοι τελικά θα κληθείτε να πληρώσετε τα σπασμένα μέσω της φορολογίας σας. Αλλά βέβαια δεν σας ενοχλεί ορισμένους "προοδευτικούς" που κάποιοι έχουν κάνει "πουρέ" από την πλύση εγκεφάλου τα μυαλά αυτών των παιδιών ώστε σε κάθε διαδήλωση να σπεύδουν να καταστρέψουν με δικαιολογία δήθεν την αποκατάσταση των αδικιών του πάντοτε κακού κράτους.

Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα αν υπάρχει γονιός που να είναι υπερήφανος που το παιδί του σήμερα διαδήλωσε ειρηνικά. Η ένσταση μου είναι αν υπάρχει κάποιος γονιός που να είναι υπερήφανος που το παιδί του σήμερα έριξε μολότοφ, έσπασε και έκαψε. Σε αυτόν θα απαντήσω ότι δυστυχώς αλλά απέτυχε παταγωδώς στην ανατροφή του παιδιού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.