Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ...!!! Το BARBAROS κατευθύνεται εκεί που ήταν αραγμένο 2 μήνες το YAVUZ και ΜΕΣΑ στην Ελληνική ΑΟΖ Κύπρου...!!

Το πρωϊ πανηγύριζαν και χαίρονταν οι αφελείς Ελλαδίτες και Κύπριοι ότι το BARBAROS εγκαταλείπει την Κυπριακή ΑΟΖ και τα οικόπεδα 2 και 3 π...

Το πρωϊ πανηγύριζαν και χαίρονταν οι αφελείς Ελλαδίτες και Κύπριοι ότι το BARBAROS εγκαταλείπει την Κυπριακή ΑΟΖ και τα οικόπεδα 2 και 3 που σάρωνε εδώ και καιρό!

Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά λίγες ώρες για να δουν ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι. Το BARBAROS αφού διέσχισε όλη την βόρεια πλευρά της Κύπρου συνέχισε προς τα δυτικά αντί να στρίψει βόρεια βορειοδυτικά προς το ιμάνι της Αττάλειας.

Κι αργά το απόγευμα με μιά στροφή προς τα Νότια έδειξε τις πραγματικές του προθέσεις αφού δείχνει να κατευθύνεται προς τα οικόπεδα 6 και 7 της Εληνικής ΑΟΖ Κύπρου.

Εκεί δηλαδή που ήταν αραγμένο και έκανε γεωτρήσεις επί μήνες το YAVUZ απυροβόλητο!

Και το μόνο που αναρωτιόμαστε, είναι... Πόσο ΗΛΙΘΙΟΙ μπορεί να είναι σε Ελλάδα και Λευκωσία για να κάνουν δηλώσεις το πρωϊ που τους καταστούν αναξιόπιστους και ρεζιλεμένους το απόγευμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.