Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αναταραχές σε όλη την Ελλάδα...!!! Μενίδι: Επεισόδια στον Προφήτη Ηλία για τον θάνατο του 17χρονου στην Καλαμάτα

Επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στις εργατικές κατοικίες Προφήτη Ηλία στο Μενίδι απέναντι το Ζεφύρι. Ομάδα Ρομά άναψ...



Επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στις εργατικές κατοικίες Προφήτη Ηλία στο Μενίδι απέναντι το Ζεφύρι. Ομάδα Ρομά άναψε φωτιές σε λάστιχα και κάδους απορριμμάτων. Διαμαρτύρονται για τον θάνατο του 18χρονου Ρομά από πυρά καραμπίνας στην κοινότητα Πιπερίτσα της Μεσσηνίας.

Συγκεντρώσεις Ρομά σε σημεία του οδικού δικτύου της Πελοποννήσου


Σε σημεία του οδικού δικτύου της Πελοποννήσου έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται ομάδες ατόμων, τα οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία, διαμαρτύρονται για τον θάνατο του 18χρονου από πυρά καραμπίνας στην κοινότητα Πιπερίτσα της Μεσσηνίας, ενώ σήμερα απολογείται στον ανακριτή Καλαμάτας, ο 63χρονος που κατηγορείται ως ο δράστης.

Εκτός από τον αποκλεισμό του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου - Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού Κορινθίας, συγκεντρώσεις από ομάδες ατόμων υπάρχουν στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος της Γαστούνης, στην περιοχή της Ροδοδάφνης Αιγίου, δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών, στην περιοχή του Ρίου της Πάτρας, στην επαρχιακή οδό Νέας Κίου - 'Αργους, στην Αργολίδα, στο πρώτο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρίπολης - Σπάρτης, στην Αρκαδία και στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σπάρτης - Γυθείου στην Λακωνία.

Επίθεση σε αστυνομικούς στον Ασπρόπυργο

Περίπου σαράντα Ρομά, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, επιτέθηκαν το απόγευμα σε αστυνομικούς στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, στον Ασπρόπυργο. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Έως αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό εάν η Αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Φωτιά στη γραμμή προς Κόρινθο

"Φωτιά στην γραμμή προς Κόρινθο, στο ύψος του Ασπροπύργου. Κυκλοφορία από μονή γραμμή. Αναμένονται καθυστερήσεις" αναφέρει η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.