Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΚΑΨΟΝΙΑ... Οι Τούρκοι κράτησαν στον αέρα για 20 λεπτά το αεροσκάφος που μετέφερε τον Δένδια!

     Το κυβερνητικό αεροσκάφος βρισκόταν πάνω από τα σύνορα Τουρκίας με Ιράκ - Αρνούνταν οι Τούρκοι να χορηγήσουν άδεια υπερπτήσης  Στα...

 

  



Το κυβερνητικό αεροσκάφος βρισκόταν πάνω από τα σύνορα Τουρκίας με Ιράκ - Αρνούνταν οι Τούρκοι να χορηγήσουν άδεια υπερπτήσης 

Στα άκρα έφτασε για ακόμα μια φορά η τουρκική προκλητικότητα, καθώς χθες βράδυ οι Τούρκοι κράτησαν στον αέρα για είκοσι ολόκληρα λεπτά το κυβερνητικό αεροσκάφος που μετέφερε τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια προς την Αθήνα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ.

Ειδικότερα, το αεροσκάφος αναχώρησε από το Ιράκ και πάνω από τα σύνορα με την Τουρκία, οι Τούρκοι αρνούνταν επί είκοσι λεπτά να χορηγήσουν άδεια υπέρπτησης, ενώ οι κυβερνήτες του αεροσκάφους είχαν λάβει κανονικά τις προβλεπόμενες άδειες από τις τουρκικές αρχές για την εκτέλεση του δρομολογίου από Βαγδάτη προς Αθήνα μέσω Τουρκίας.


Παρόλα αυτά, όταν το αεροσκάφος βρισκόταν στον εναέριο χώρο πάνω από τα σύνορα του Ιράκ και της Τουρκίας αρνήθηκαν να εγκρίνουν την άδεια που είχαν προηγουμένως δώσει.

Έτσι, το αεροσκάφος embraer με τον κ. Δένδια, έκανε κύκλους για είκοσι λεπτά, για όσο δηλαδή προσπαθούσαν οι κυβερνήτες να επικοινωνήσουν με τις τουρκικές αρχές. Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από διαμαρτυρίες της ελληνικής πλευράς και απειλές για μη επάρκεια καυσίμων, οι Τούρκοι έδωσαν άδεια για έναν ενδιάμεσο προορισμό και αργότερα για τον τελικό προορισμό.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.