Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κατέρρευσε εκκλησία στην Σάμο – Τουλάχιστον 4 οι τραυματίες - Οι αρχές διώχνουν τον κόσμο από την θάλασσα...

Πολύ ισχυρός σεισμός με μεγάλη διάρκεια και με μέγεθος 6,7 ρίχτερ έγινε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι αισθητός σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ο σ...





Πολύ ισχυρός σεισμός με μεγάλη διάρκεια και με μέγεθος 6,7 ρίχτερ έγινε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι αισθητός σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ο σεισμός είχε πολύ μικρό εστιακό βάθος. 

Το τσουνάμι έχει ήδη χτυπήσει στην Σμύρνη στην οποία έχουν καταρεύσει πολλά πολυόρφοα κτίρια..

Το επίκεντρο του σεισμού των 6,7 ρίχτερ που ταρακούνησε όλη την χώρα ήταν στην Σάμο και το εστιακό του βάθος ήταν μόλις 2 χιλιόμετρα. Ο σεισμός έγινε αισθητός στην Αττική αλλά και στην Ρόδο, στην Σύρο, στην Κρήτη και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ήδη αναφορές για τουλάχιστον 4 τραυματίες με ορθοπεδικά προβλήματα.

Οι αρχές απομακρύνουν τον κόσμο από το λιμάνι της Σάμου. Μήνυμα έστειλε στους κατοίκους του νησιού μέσω του 112 η γ.γ. Πολιτικής Προστασίας με προειδοποίηση για τσουνάμι. Επίσης, οι ειδικοί ζητούν από τους κατοίκους να μην είναι κοντά σε κτίρια ιδιαίτερα παλιά για να μην υπάρξουν τραυματισμοί από καταρρεύσεις.

Οι εικόνες που έρχονται από το νησί δείχνουν εκτός από την εκκλησία της Παναγίας στην Σάμο να υπάρχουν καταστροφές και σε παλιά κτίρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.