Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στη φυλακή 36χρονος κανίβαλος - Σκότωσε την πρώην του και... έφαγε την καρδιά και τον εγκέφαλό της (φώτο)

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 36χρονος κανίβαλος, ο οποίος σκότωσε την πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια έφαγε το άψυχο κορμί της, και συγκεκρ...




Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 36χρονος κανίβαλος, ο οποίος σκότωσε την πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια έφαγε το άψυχο κορμί της, και συγκεκριμένα την καρδιά και τον εγκέφαλό της.

Δράστης της αδιανόητης δολοφονίας ο Joseph Oberhansley και θύμα του η Tammy Jo Blanton, με την οποία διατηρούσε σχέση για περισσότερα από δυο χρόνια.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει ωστόσο ο Oberhansley δεν μπορούσε να δεχτεί αυτό το γεγονός και αποφάσισε να την σκοτώσει. Διέρρηξε το σπίτι της Tammy στην Ιντιάνα και αφού την δολοφόνησε στον ύπνο της, στη συνέχεια προχώρησε στις αδιανόητες πράξεις.



Το ειδεχθές έγκλημα έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2014, ωστόσο η φρίκη ζωντάνεψε ξανά στις δικαστικές αίθουσες, όπου ο Oberhansley άκουσε την ποινή του. Μάλιστα, ο σατανικός δολοφόνος δήλωσε στη δίκη αθώος, παρά το γεγονός πως είχε ομολογήσει το έγκλημά του κατά την σύλληψή του.

Ο δράστης δήλωσε πως βρήκε δυο ληστές όταν έφτασε στο σπίτι της γυναίκας το μοιραίο βράδυ και πως εκείνοι ήταν οι δολοφόνοι.

Να σημειωθεί πως η Tammy είχε περισσότερες από 25 μαχαιριές στο σώμα της ενώ το σώμα της είχε διαμελιστεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.