Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι φιλότουρκοι Καταριανοί βάρβαροι έγδυσαν 34 επιβάτισσες αεροπλάνου σε πάρκινγκ αεροδρομίου

Σοκ υπέστησαν οι επιβάτιδες πτήσης της Qatar Airways όταν αναγκάστηκαν να ξεγυμνωθούν και να υποβληθούν σε εξέταση από τις Αρχές, προκειμέν...




Σοκ υπέστησαν οι επιβάτιδες πτήσης της Qatar Airways όταν αναγκάστηκαν να ξεγυμνωθούν και να υποβληθούν σε εξέταση από τις Αρχές, προκειμένου να εντοπιστεί η μητέρα ενός εγκαταλελειμμένου βρέφους.

Η πτήση από την Ντόχα προς το Σίδνεϊ δεν αναχώρησε στην ώρα της, όταν 34 γυναίκες που επέβαιναν αναγκάστηκαν να αποβιβαστούν από το αεροσκάφος και να υποβληθούν σε ιατρική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν είχαν γεννήσει πρόσφατα.

Αιτία ήταν η ανακάλυψη ενός νεογέννητου βρέφους, παρατημένου στις τουαλέτες του αεροδρομίου.

Μία 60χρονη Αυστραλή επιβάτης δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με την εμπειρία της:

«Είχα φορέσει πιτζάμες και παντόφλες και προσπαθούσα να κοιμηθώ, αλλά ξύπναγα συνέχεια από τις ανακοινώσεις του πιλότου που απολογούταν για την καθυστέρηση λέγοντας ότι περίμενε άδεια για να απογειωθεί.

»Κάποια στιγμή, αξιωματούχοι μου ζήτησαν να πάρω το διαβατήριό μου και να τους ακολουθήσω έξω από το αεροσκάφος, ενώ αρνούνταν να μου πουν τι συνέβαινε.

»Σκέφτηκα ότι μπορεί να μας πήγαιναν για τεστ κορωνοϊού.

»Δεν είχα προλάβει καν να αλλάξω ρούχα.

»Με οδήγησαν σε κάποιο πάρκινγκ του αεροδρομίου που ήταν γεμάτο με ασθενοφόρα.

»Από ένα ασθενοφόρο βγήκε μια νεαρή γυναίκα που έκλαιγε και φαινόταν πολύ ταραγμένη.

»Η γυναίκα μου εξήγησε τι είχε συμβεί.

»Όταν μπήκα στο ασθενοφόρο, μου είπαν ότι εγώ μπορούσα να φύγω.

»Εικάζω ότι λόγω της ηλικίας μου και των γκρίζων μου μαλλιών θεώρησαν ότι αποκλείεται εγώ να ήμουν η μητέρα».

Η συγκεκριμένη επιβάτης φαίνεται να ήταν η μόνη που εξαιρέθηκε από την εξέταση, ενώ οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εντοπίσουν την μητέρα του βρέφους.

Η Υπουργός Εξωτερικών της Αυστραλίας, Marise Payne, σχολίασε το γεγονός, χαρακτηρίζοντάς το «ιδιαίτερα ανησυχητικό, ανάρμοστο, προσβλητικό και δυσάρεστο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Κατάρ οι σεξουαλικές σχέσεις εκτός γάμου απαγορεύονται από τον νόμο, και οι επαγγελματίες υγείας υποχρεούνται να αναφέρουν όποια μητέρα γεννάει παιδί εκτός γάμου.

Για αυτό τον λόγο, πολλές μητέρες εκτός γάμου στο Κατάρ επιλέγουν να γεννήσουν εκτός νοσοκομείου και χωρίς επαγγελματική βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.