Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνελήφθη 32χρονη που έκανε καταγγελία για απόπειρα βιασμού επειδή δεν είχε άδεια παραμονής

Μια 32χρονη έκανε καταγγελία για απόπειρα βιασμού από δύο άντρες στη λίμνη Ωραιοκάστρου, η αστυνομία επενέβη άμεσα και τους συνέλαβε, αλλά...

Μια 32χρονη έκανε καταγγελία για απόπειρα βιασμού από δύο άντρες στη λίμνη Ωραιοκάστρου, η αστυνομία επενέβη άμεσα και τους συνέλαβε, αλλά συνέλαβε και την ίδια, επειδή δεν είχε έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή της στη χώρα...


Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια 32χρονη κοπέλα από την Αρμενία τα ξημερώματα της Κυριακής (25/10) στη λίμνη Ωραιοκάστρου.


Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η κοπέλα μετέβη με αυτοκίνητο στις 03:30 το πρωί μαζί με δύο άντρες, έναν 39χρονο ημεδαπό και έναν 40χρονο αλλοδαπό, στη λίμνη και κάθισαν σε ένα παγκάκι.


Ο 39χρονος, τότε, απομακρύνθηκε από το σημείο και ο αλλοδαπός, με όσα κατήγγειλε η κοπέλα, άρχισε να τη θωπεύει.


Η 32χρονη κατάφερε, ωστόσο και ξέφυγε από τον άντρα, κρύφτηκε στην περιοχή και από το κινητό της τηλέφωνο κάλεσε την αστυνομία, που επενέβη άμεσα και συνέλαβε τον 39χρονο και τον 40χρονο, μετά από τις καταγγελίες της.


Το φοβερό της υπόθεσης, ωστόσο και μετά από όσα πέρασε η κοπέλα, είναι ότι, κατόπιν έρευνας των Αρχών, συνελήφθη και η ίδια, καθώς οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως δεν είχε έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή της στη χώρα και εκκρεμούσε σε βάρος της δικαστική απόφαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.