Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτό είναι το 31χρονο πρώην μοντέλο που κόλλησε κορωνοϊό Τραμπ και Μελάνια – Ποια είναι η Χόουπ Χικς

Ο Τραμπ υποβαλλόταν συχνά σε τεστ για τον κορωνοϊό, ωστόσο η συχνότητα των εξετάσεων δεν είναι σαφής. Οι συνεργάτες του στη λεγόμενη «δ...


Ο Τραμπ υποβαλλόταν συχνά σε τεστ για τον κορωνοϊό, ωστόσο η συχνότητα των εξετάσεων δεν είναι σαφής.

Οι συνεργάτες του στη λεγόμενη «δυτική πτέρυγα» του Λευκού Οίκου υποβάλλονται σε τεστ καθημερινά, όπως και οι δημοσιογράφοι που πηγαίνουν στις δημόσιες εμφανίσεις του ή ταξιδεύουν μαζί του.

Εκείνη όμως που φέρεται να κόλλησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ και τη σύζυγό του, είναι ένα πρώην μοντέλο και σύμβουλος.

Η Χόουπ Χικς είναι συνεργάτης του Τραμπ και φέρεται να κόλλησε κορωνοϊό το ζεύγος όταν ταξίδεψε μαζί τους με το Air Force One στο Κλίβελαντ.

Η 31χρονη, η οποία είχε ενταχθεί από πολύ νωρίς στην ομάδα που διεξήγαγε την προεκλογική εκστρατεία του μεγιστάνα των ακινήτων το 2016, ανήκει στον στενότερο κύκλο του προέδρου.

Ανέλαβε την περίοπτη θέση της διευθύντριας επικοινωνίας του Λευκού Οίκου μετά τη νίκη του Τραμπ, αλλά παραιτήθηκε για ένα διάστημα κι εντάχθηκε στον όμιλο Fox, στον οποίο ανήκει το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, προτού επιστρέψει στην Λεωφόρο Πενσιλβάνιας.

Η Χικς, η οποία σπανίως κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ, λέγεται πως διαθέτει μεγάλη επιρροή στους διαδρόμους.

Το πρώην μοντέλο, που δούλεψε για την Ιβάνκα Τραμπ στη Νέα Υόρκη, φέρεται να εισακούεται από τον πρόεδρο, ο οποίος —πράγμα αξιοσημείωτο— ουδέποτε έχει εκφράσει την παραμικρή επιφύλαξη γι’ αυτήν.

Ποια είναι η Χόουπ Χικς

Η Χόουπ Χικς γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου του 1988 στο Γκρίνουιτς του Κονέκτικατ.



Προέρχεται από οικογένεια που είχε παράδοση στην πολιτική και σε κυβερνητικές θέσεις.

Σε νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, έγινε το πρόσωπο της σειράς βιβλίων Hourglass Adventures που περιέγραφε τις περιπέτειες ενός 10χρονου παιδιού που ταξίδευε στο χρόνο.

Σπούδασε αγγλική γλώσσα στο πανεπιστήμιο Southern Methodist του Τέξας.

Όσο ήταν μοντέλο, συνεργάστηκε στη Νέα Υόρκη με την Ιβάνκα Τραμπ.

Εντάχθηκε από πολύ νωρίς στην ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ το 2016 και έκτοτε ανήκει στον στενότερο κύκλο του προέδρου.

Ανέλαβε τη θέση της διευθύντριας επικοινωνίας του Λευκού Οίκου μετά την εκλογή του Τραμπ, αλλά παραιτήθηκε για ένα διάστημα κι εντάχθηκε στον όμιλο Fox, στον οποίο ανήκει το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, προτού επιστρέψει στο Λευκό Οίκο.

Η Χικς, η οποία σπανίως κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ, λέγεται πως διαθέτει μεγάλη επιρροή στους διαδρόμους της Δυτικής Πτέρυγας του Λευκού Οίκου και (ίσως λόγω και της σχέσης της με την Ιβάνκα), ο Ντόναλντ Τραμπ την ακούει και -πράγμα αξιοσημείωτο- ουδέποτε έχει εκφράσει την παραμικρή επιφύλαξη γι’ αυτήν.

Κάποτε το Politico είχε γράψει πως ο Τραμπ την αποκαλεί χαϊδευτικά «Hopester» αλλά εκείνη εκείνη, του μιλάει με σεβασμό αποκαλώντας τον «κ. Τραμπ» και θεωρεί ότι ο ρόλος της είναι να βοηθάει και όχι να προσπαθεί να αλλάξει τον πλανητάρχη.

Για πολλούς η Χόουπ Χικς είναι ο άνθρωπος που καταλαβαίνει τον Τραμπ πριν καν μιλήσει.

Από μοντέλο, διευθύντρια επικοινωνίας

Η Χικς ξεκίνησε την καριέρα της στις δημόσιες σχέσεις εκπροσωπώντας μεταξύ άλλων την εταιρεία ρούχων της Ιβάνκα Τραμπ, αφού εργάστηκε ως μοντέλο και έχοντας συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τον Ραλφ Λόρεν.

Σύντομα την πρόσεξε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος το 2014 την επέλεξε να εργαστεί στις δημόσιες σχέσεις της εταιρείας ακινήτων του.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ το 2017 μάλιστα ο Αμερικανός πρόεδρος είχε πει για τη Χικς: «η Χόουπ είναι εξαιρετική».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.