Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίστευτη ανάρτηση μέλους νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για «17Ν» που «άφησε πίσω» (δεν πρόλαβε να σκοτώσει) Γεωργιάδη και Μπογδάνο!

Προκάλεσε θύλλα αντιδράσεων με τη ΝΔ να επισημαίνει ότι «για μερικούς ο κύκλος του τυφλού μίσους συνεχίζεται» - Μετά τις σφοδρές αντιδράσει...






Προκάλεσε θύλλα αντιδράσεων με τη ΝΔ να επισημαίνει ότι «για μερικούς ο κύκλος του τυφλού μίσους συνεχίζεται» - Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις η ανάρτηση διαγράφηκε και ο νεολαίος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συγνώμη

Μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Σπύρος Τσαντίκος. Ο άνθρωπος που «ζήτησε» μέσω των σοσιαλ μιντια τη δολοφονία του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Συγκεκριμένα, με μια ανάρτηση του στο Twitter ο νεαρός άνδρας και φοιτητής διεθνών σπουδών εξέφρασε την λύπη του που η τρομοκρατική οργάνωση 17Ν δεν σκότωσε τους Γεωργιάδη και Μπογδάνο. «Δυστυχώς άφησε μερικούς πίσω η 17Ν (Άδωνι, Μπογδάνο κτλπ)». Την ανάρτηση αυτή κοινοποποίησαν στους λογαριασμούς τους και τα δυο κυβερνητικά στελέχη.



«Για να καταλάβετε ποιοι είναι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι διαβάστε τι έγραψε ένας από τους γνωστούς υποστηρικτές του @syriza_gr, υποστηρικτής @KostasVaxevanis κλπ Στενοχωριέται που η 17Ν δεν πρόλαβε να ΣΚΟΤΩΣΕΙ εμένα και τον @bogdanosk και δεν «ξεβρώμισε αρκετά τον τόπο..», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Ο 21χρονος που έγραψε πως θέλει νεκρούς τον Γεωργιάδη και εμένα είναι μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ καλλιεργεί κατά σύστημα την κουλτούρα της βίας, στοχεύοντας ειδικά στους νέους», σχολίασε με την σειρά του και ο Βουλευτής της Α Αθήνας.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση επιβαρύνει περαιτέρω το ήδη τεταμένο κλίμα μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» θέλοντας να σχολιάσει την καταδικαστική απόφαση της Χρυσής Αυγής επέλεξε τη φωτογραφία του νυν πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τίτλο «δεν είναι αθώοι».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας δεν άργησε να το καταδικάσει, τονίζοντας πως οι υπεύθυνοι της Χρυσής Αυγής «παραπέμφθηκαν και καταδικάστηκαν» κατά τη διακυβέρνηση Σαμαρά και Μητσοτάκη. «Το σύνθημα δεν είναι αθώοι ταυτίστηκε με την οργή απέναντι σε νεοναζιστικά μορφώματα. Επί Σαμαρά και Μητσοτάκη παραπέμφθηκαν και καταδικάστηκαν οι υπεύθυνοι της Χρυσής Αυγής. Είναι απαράδεκτη και πολύ χαμηλού επιπέδου στιγμή για την “Αυγή” το πρωτοσέλιδο της. Θα είναι μια μαύρη στιγμή στην ιστορία του εντύπου αλλά και γενικά του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος διολισθαίνει ξανά από κόμμα διεκδίκησης της εξουσίας σε μονοψήφια ποσοστά» είπε χαρακτηριστικά. «Ο λαός έχει μνήμη και θυμάται ποιοι ξέπλεναν τους νεοναζί», ανέφερε λίγο αργότερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Η Νέα Δημοκρατία έβγαλε επίσημη και ιδιαίτερα αυστηρή ανακοίνωση και για την ατυχέστατη ανάρτηση του νεολαίου του ΣΥΡΙΖΑ. «Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής δεν αρκεί. Πρέπει να καταδικάζονται και οι πρακτικές της» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της. «Λίγες μέρες μετά την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή, μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη δολοφονία ενός υπουργού και ενός βουλευτή της ΝΔ!

Για μερικούς ο κύκλος του τυφλού μίσους συνεχίζεται. Και δυστυχώς πρωτοσέλιδα όπως το σημερινό της Αυγής δημιουργούν το υπέδαφος» τονίζει το κυβερνών κόμμα. Εκτός από την αυτονόητη καταδίκη της δήλωσης και τη διαγραφή του από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, καλούμε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναλογιστεί που οδηγούν το μίσος, η ακραία πόλωση, η δαιμονοποίηση του πολιτικού αντιπάλου. Η δημοκρατία δεν είναι κενό σύνθημα. Είναι καθημερινή πρακτική. Μόνο έτσι δεν θα αφήσουμε χώρο στους εχθρούς της δημοκρατίας. Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής δεν αρκεί. Πρέπει να καταδικάζονται και οι πρακτικές της» αναφέρει η ΝΔ.

Σημειώνεται ότι ο λογαριασμός με τα υβριστικά σχόλια διαγράφηκε μετά τις αντιδράσεις, ενώ ο ιθύνων νους της Σπύρος Τσαντίκος ζήτησε συγνώμη.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.