Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρόδος : Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας – Πώς έχασαν τη ζωή τους δύο παιδιά 13 και 15 ετών!

Τραγικό θάνατο βρήκαν το μεσημέρι της Τετάρτης, δύο νέα παιδιά, ενώ ακόμα ένας άνθρωπος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος Τ...

Τραγικό θάνατο βρήκαν το μεσημέρι της Τετάρτης, δύο νέα παιδιά, ενώ ακόμα ένας άνθρωπος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος
Τραγικό θάνατο βρήκαν το μεσημέρι της Τετάρτης, δύο νέα παιδιά, ενώ ακόμα ένας άνθρωπος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για δυο νεαρά παιδιά ηλικίας 13 και 15 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας η «Ροδιακή» τα τρία παιδιά, ήταν τουρίστες που είχαν πάει στο νησί για διακοπές πριν από μερικές μέρες κι έκαναν θαλάσσιο σπορ με αλεξίπτωτο όταν ξαφνικά έσπασε το σκοινί που τραβούσε το αλεξίπτωτο τους, με αποτέλεσμα να πέσουν από μεγάλο ύψος σε βραχονησίδα που βρίσκεται ανάμεσα στους Πεύκους και τη Λίνδο. 

Το ΕΚΑΒ μετέφερε πριν από λίγη ώρα στο νοσοκομείο της Ρόδου σε κρίσιμη κατάσταση το ένα από αυτά τα παιδιά και οι γιατροί θα δώσουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί το κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος στη Λίνδου που βρίσκεται επί τόπου, ενώ την όλη επιχείρηση συντονίζει προσωπικά ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου κ. Νικήτας Βενιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.