Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο γιος του Νετανιάχου αναπαράγει το tweet του Εμιρατιανού Σατζουάνι για τη γενοκτονία των Αρμενίων

Ο Εμιρατιανός δημοσιογράφος Χασάν Σατζουάνι «βομβαρδίζει» καθημερινά από το Twitter την Τουρκία. Υποστηρίζει επίσης ένθερμα την Ελλάδα. Δίν...


Ο Εμιρατιανός δημοσιογράφος Χασάν Σατζουάνι «βομβαρδίζει» καθημερινά από το Twitter την Τουρκία. Υποστηρίζει επίσης ένθερμα την Ελλάδα. Δίνει διαδικτυακό «αγώνα» υπέρ της πατρίδας μας που κανένας Έλληνας δημοσιογράφος δεν έχει κάνει.

Ο Χασάν Σατζουάνι, στις 2 Σεπτεμβρίου, έγραψε για τη Γενοκτονία των Αρμενίων από τους Τούρκους:

«Η Αρμενική Γενοκτονία ήταν μια φρικτή πράξη κατά της ανθρωπότητας. Περισσότεροι από 1,5 εκατομμύρια Αρμένιοι δολοφονήθηκαν μαζικά».

Την ανάρτηση αυτή έκανε retweet ο γιος του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο Γιάιρ Νετανιάχου, σχολιάζοντας: «Συμφωνώ».

Η συμμαχία της Ανατολικής Μεσογείου, με συγκολλητική ουσία τους Έλληνες, καθημερινά δυναμώνει όλο και περισσότερο.

Έλληνες, Άραβες, Ισραηλινοί, Κούρδοι, Ασσύριοι, Αρμένιοι, Μαρωνίτες, θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά, να συνεργαστούμε, να συναναπτυχθούμε.

Δύο τυραννίδες στέκουν εμπόδιο στο μεγάλο σχέδιο ειρήνης και ευημερίας. Τουρκία και Ιράν.

Κι εάν στο Ιράν αρκεί να πέσει το καθεστώς των μουλάδων, ώστε να επιστρέψει η κοσμικότητα και η λογική στην αρχαία αυτή η χώρα, στην Τουρκία δεν αρκεί μια αλλαγή καθεστώτος.

Αυτό το συνονθύλευμα μιγάδων που παριστάνει τους Τούρκους, αυτή η ορδή μιξοβάρβαρων, αυτοί οι ληστές, οι επιδρομείς, δεν θα σταματήσουν ποτέ, με οποιοδήποτε καθεστώς, να απειλούν την ειρήνη.

Μόνο ένας διαμελισμός της Τουρκίας θα εγγυηθεί την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ασφάλεια των λαών της περιοχής.