Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκική Φρεγάτα κάνει κύκλους γύρω από το Καστελόριζο...!!! Να στήσουν τους S-400 απέναντι στο Κας ζητάνε ΜΙΤατζήδες και Στρατιωτικοί...

Η Τουρκία δεν λέει να σταματήσει τις προκλήσεις και ειδικότερα κοντά στο Καστελόριζο, όπου μία τούρκικη φρεγάτα βρίσκεται στα ανοιχτά του ν...


Η Τουρκία δεν λέει να σταματήσει τις προκλήσεις και ειδικότερα κοντά στο Καστελόριζο, όπου μία τούρκικη φρεγάτα βρίσκεται στα ανοιχτά του νησιού.




Σταθερά «κλειδωμένο» στο στόχαστρο αλλά και στο «μάτι» της Άγκυρας παραμένει το ακριτικό Καστελόριζο. Στη θαλάσσια περιοχή του Καστελόριζου, αλλά σε διεθνή ύδατα, πλέει τουρκική φρεγάτα.

Τα τουρκικά ΜΜΕ προβάλλουν κακοστημένα τηλεοπτικά show παραπληροφόρησης σε απευθείας σύνδεση 24 ώρες το 24ωρο, με πρώτο πλάνο το ακριτικό Καστελόριζο. Μάλιστα, κατηγορούν την Ελλάδα για ισχυρή παρουσία στρατιωτικής δύναμης στο νησί.

Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι τη μία προβάλλουν μία τουρκική φρεγάτα και ισχυρίζονται με υπερηφάνεια ότι το σκάφος παραβιάζει τα ελληνικά χωρικά ύδατα μπροστά από το Καστελόριζο και από την άλλη ανακαλύπτουν νέα φέρι μποτ που μεταφέρουν αντί για ελληνικό στρατό, ορδές δημοσιογράφων.

Παράλληλα ενισχύοντας τον πόλεμο της προπαγάνδας μέσα από τα τηλεοπτικά παράθυρα πρώην μυστικοί πράκτορες και στρατιωτικοί ζητούν να εγκατασταθεί απέναντι από το Καστελόριζο μία συστοιχία S-400.