Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙ... Τούρκος Ανταποκριτής του ΑNADOLU από το Καστελόριζο: «Η αστυνομία μας συμβούλεψε να μην βγούμε έξω..»

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΕΞΩ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ... ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΑΝΤΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΜΙΤ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.. Μιλώντας σε ζωντα...


ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΕΞΩ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ... ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΑΝΤΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΜΙΤ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ..

Μιλώντας σε ζωντανή σύνδεση στο CNN turk, ο Τεφίκ Ντουρούλ-ανταποκριτής του πρακτορείου Αναντολού περιέγραψε αυτά που έζησε. Ο Ντουρούλ είπε τα εξής: “Εμείς ήρθαμε στο νησί ως πρακτορείο Αναντολού.




Χτες το βράδυ με πλοίο φτάσαμε στο νησί. Όταν φτάσαμε ως πιστοποιημένοι δημοσιογράφοι του ΑΑ στο νησί, μια αντιτουρκική ιστοσελίδα, με προκλητική ρητορική, έκανε δημοσίευση στοχοποιώντας εμένα και τον φίλο μου φωτορεπόρτερ.

“ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ”

Παρουσίασαν μια προκλητική είδηση αναφέροντας πως είμαστε πράκτορες της ΜΙΤ και πως ήρθαμε στο νησί για άλλο σκοπό. Δημοσίευσαν φωτογραφία από το διαβατήριο μου.

Για αυτό τον λόγο μετά από αυτό το περιστατικό, δεν είχαμε την δυνατότητα να δούμε κάτι, άλλωστε ήταν σκοτεινά χτες το βράδυ. Σήμερα επικρατεί ένα ήρεμο περιβάλλον. Οι ελληνικές αρχές και η αστυνομία, μας συμβούλεψαν να μην βγούμε έξω. Μέχρι τώρα δεν βρεθήκαμε αντιμέτωποι με κάποια αρνητική κατάσταση με τους κατοίκους του νησιού, διότι δεν είχαμε και την δυνατότητα ιδιαίτερα να βγούμε έξω”.

…….
https://www.hurriyet.com.tr - https://tourkikanea.gr