Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ...!! Προς Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ: Ιδού τα γερμανικά Leopard 2A4 στην κατεχόμενη Κύπρο - ΒΙΝΤΕΟ

Με τον πλέον ξεδιάντροπο τρόπο ο Ερντογάν επιβεβαιώνει την περιφρόνηση τους προς τους Ευρωπαίους ηγέτες συμπεριλαμβανομένης της Καγκελαρίου...


Με τον πλέον ξεδιάντροπο τρόπο ο Ερντογάν επιβεβαιώνει την περιφρόνηση τους προς τους Ευρωπαίους ηγέτες συμπεριλαμβανομένης της Καγκελαρίου Μέρκελ αφού στην άσκηση που αυτές τις ημέρες πραγματοποιούν οι τουρκικές κατοχικές δυνάμεις στην Κύπρο συμμετείχαν γερμανικής κατασκευής άρματα μάχης Leopard 2A4.




Τα άρματα αυτά αποκτήθηκαν από τα αποθέματα του γερμανικού Στρατού και παρανόμως βρίσκονται στα κατεχόμενα, αφού η γερμανική κυβέρνηση απαγορεύει την χρήση τους σε επιθετικές επιχειρήσεις ή για την κατοχή ξένων εδαφών πόσο δε μιας χώρας μέλος της ΕΕ.

Τα συγκεκριμένα άρματα μεταφέρθηκαν στα κατεχόμενα το 2018, ενώ η παρουσία τους στο νησί επιβεβαιώθηκε το Φεβρουάριο του 2019, όταν ένας Τούρκος στρατιώτης ανέβασε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία με ένα από τα άρματα.

Συνολικά εκτιμάται ότι έχουν μεταφερθεί 84 Leopard 2A4 κατά παράβαση των κανονισμών του γερμανικού κράτους, το οποίο όμως αν και έχει ενημερωθεί μέχρι σήμερα υποκρίνεται ότι δεν γνωρίζει το θέμα. Ή επιθυμεί να εμφανιστεί πως δεν το γνωρίζει, καθότι διαφορετικά θα έπρεπε να δράσει κατά της Τουρκίας για την παραβίαση των κανονισμών του γερμανικού κράτους.

Μετά όμως τη δημοσίευση από το τουρκικό υπουργείο Άμυνας του βίντεο από τις τουρκικές ασκήσεις στην Κύπρο όπου τα Leopard 2A4 φαίνονται ξεκάθαρα, πόσο ακόμη μπορεί η Καγκελάριος Μέρκελ να αγνοεί τις προσβολές του Τούρκου Προέδρου απέναντι στους νόμους του γερμανικού κράτους και να “καταπίνει” χωρίς αντίδραση της καταπάτηση των κανονισμών του γερμανικού κράτους.