Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μόνιμα στη Σούδα το αμερικανικό υπερσύγχρονο ελικοπτεροφόρο Hershel «Woody» Williams - Το ανακοινώνει σήμερα ο Πομπέο

Στα Χανιά βρίσκεται απο το βράδυ της Δευτέρας, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο. Η επίσ...

Στα Χανιά βρίσκεται απο το βράδυ της Δευτέρας, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο. Η επίσκεψη του υπουργού των ΗΠΑ στην Κρήτη δεν είναι καθόλου τυχαία.

Κάθε άλλο, η επίσκεψη λαμβάνει χώρα σε μια περίοδο που οι σχέσεις των δυο χωρών βρίσκονται στο καλύτερο συνατό επίπεδο σύμφωνα με δηλώσεις και των δυο πλευρών.

Επιστέγασμα μάλιστα της συνεργασίας των δυο χωρών είναι και το το ότι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των Παραπολιτικών, αύριο ο Αμερικάνος ΥΠΕΞ, κατά τη διάρκεια της σημαντικότατης επίσκεψής του στη ναυτική βάση της Σούδας, πρόκειται να ανακοινώσει την μόνιμη παραμονή του υπερσύγχρονου ελικοπτεροφόρου Hershel «Woody» Williams (πρόκειται για το τελευταίο πλοίο που κατασκεύσαν οι ΗΠΑ), στην ναυτική βάση της Σούδας. 

 Πρόκειται για πλοίο - πλωτή βάση, που θα ενσωματωθεί στο δυναμικό του 6ου Στόλου και αναμφισβήτητα θα ενισχύσει την παρουσία των ΗΠΑ στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.