Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.... Τούρκος στρατηγός ζητά επιθέσεις... καμικάζι κατά του γαλλικού αεροπλανοφόρου Charles de Gaulle!

Ένα σύγχρονο Περλ Χάρμπορ φαντάζεται ο συνταξιούχος Τούρκος στρατηγός Ραμίζ Ελκέρ, καθώς ζητάει επιθέσεις καμικάζι κατά του γαλλικού αερ...


Ένα σύγχρονο Περλ Χάρμπορ φαντάζεται ο συνταξιούχος Τούρκος στρατηγός Ραμίζ Ελκέρ, καθώς ζητάει επιθέσεις καμικάζι κατά του γαλλικού αεροπλανοφόρου Charles de Gaulle.




Ο Ελκέρ, γράφει η Zaman, απείλησε να βυθίσει το Σαρλ Ντε Γκωλ με τον τρόπο που ακολούθησαν οι Ιάπωνες πιλότοι αυτοκτονίας (kamikaze) κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία, καθώς τα αεροσκάφη του αμερικανικού Ναυτικού Vought F4U Corsair και F6F Hellcat έστηναν θανάσιμες «ενέδρες» στον αέρα και κατέρριπταν την πλειονότητα των ιαπωνικών αεροσκαφών πριν φτάσουν επάνω από τους στόχους τους.

«Επιτρέψτε μου να με βάλουν σε ένα αεροπλάνο τώρα και θα το στοχεύσω όπως έκανε ο καμικάζι. Θα κολλήσω τις βόμβες στο σώμα μου και θα εκτοξεύσω το αεροπλάνο όπως έκανε ο καμικάζι. Θα το κάνω ευχαρίστως», δήλωσε για την επίθεση αυτοκτονίας στο γαλλικό αεροπλανοφόρο.Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις:

Ήδη οι Τούρκοι στα social media έχουν δώσει στον Ελκέρ τον τίτλο «kamikaze».pronews.gr