Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Χάος στη Λέσβο...!!! Μπαίνουν μέσα σε σπίτια και αρπάζουν πράγματα με το έτσι θέλω...!!! Έχουν καταλάβει και άδεια κτίρια...

Την ώρα που οι αρχές καταβάλλουν προσπάθειες να πείσουν τους χιλιάδες μετανάστες της Λέσβου να συμβιβαστούν με την ιδέα της προσωρινής εγκα...


Την ώρα που οι αρχές καταβάλλουν προσπάθειες να πείσουν τους χιλιάδες μετανάστες της Λέσβου να συμβιβαστούν με την ιδέα της προσωρινής εγκατάστασης τους στη νέα δομή που φτιάχνεται στην περιοχή του Καρά Τεπέ, κάτοικοι της Μόριας ζουν για μια ακόμα φορά τον τρόμο, καθώς μερίδα παραβατικών στοιχείων εισχωρούν με το “έτσι θέλω” στα σπίτια τους, αρπάζουν τρόφιμα και ότι άλλο βρουν, ενώ άλλοι ανοίγουν κλειστές κατοικίες και μένουν παράνομα μέσα.






Όπως αναφέρει ο πρόεδρος συλλόγου κατοίκων Μόριας, Παναγιούδας και όμορων κοινοτήτων, Θανάσης Ψούνος, η κατάσταση εξακολουθεί να είναι εκρηκτική γι’ αυτό και οι κάτοικοι αποφάσισαν σε πρώτη φάση αν ανοίξουν το μπλόκο που είχαν δημιουργήσει στους δρόμους, που οδηγούσαν στο -κατεστραμμένο από την φωτιά- κέντρο υποδοχής της Μόριας.

“Ο οδικός άξονας Παναγιούδας – Μυτιλήνης αυτή την στιγμή είναι κλειστός από τους μετανάστες, δεν έχει ανοίξει. Με γρήγορες διαδικασίες ετοιμάζεται το στρατόπεδο, αλλά ακόμα οι μετανάστες δεν έχουν πειστεί, ώστε να φιλοξενηθούν εκεί, ενώ δημιουργούν προβλήματα. Ως κάτοικοι, το μπλόκο που είχαμε δημιουργήσει στην περιοχή που βρίσκεται κοντά στο κατεστραμμένο ΚΥΤ της Μόριας, το έχουμε ανοίξει. Ωστόσο είμαστε σε ετοιμότητα, ώστε να το κλείσουμε ξανά σε περίπτωση που οι μετανάστες αποφασίσουν να φτάσουν ως εκεί”.
newsit.gr