Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ! Ανήλικος ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ στην Εντατική με Κορονοϊό... Γεμίζουν ξανά τα Νοσοκομεία αναφοράς...!!!

Γεμίζουν τα νοσοκομεία αναφοράς με ασθενείς που έχει μολύνει ο κορονοϊός. Σοκ από την είδηση πως ένα ανήλικο παιδί βρίσκεται διασωληνω...


Γεμίζουν τα νοσοκομεία αναφοράς με ασθενείς που έχει μολύνει ο κορονοϊός. Σοκ από την είδηση πως ένα ανήλικο παιδί βρίσκεται διασωληνωμένο στην εντατική. Αγωνία για την αύξηση νεκρών και διασωληνωμένων.




Στο κόκκινο βρίσκονται τα νοσοκομεία της Αττικής καθώς ο κορονοϊός φουντώνει στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.

Τα νοσοκομεία αναφοράς στην πρωτεύουσα γεμίζουν μέρα τη μέρα με ασθενείς που τους έχει μολύνει ο κορονοϊός και ειδικά στον Ευαγγελισμό η κατάσταση είναι οριακή.

Πολίτες δημιουργούν ουρές έξω από τον Ευαγγελισμό, προκειμένου να εξεταστούν στα εξωτερικά ιατρεία, σε μέρα εφημερίας. Δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός ασθενών, με τους άνδρες της ασφάλειας να αναζητούν τυχόν εμπύρετους ασθενείς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

Ο Ευαγγελισμός δέχεται μεγάλη πίεση... Τα νοσοκομεία της Αττικής βρίσκονται στο κόκκινο με γιατρούς και νοσηλευτές να δίνουν μάχη. Μέσα σ ένα μήνα το λεκανοπέδιο παρουσίασε έκρηξη κρουσμάτων. Συγκεκριμένα στις 13 Σεπτεμβρίου καταγράφηκαν στην Αττική 64 κρούσματα, ενώ ένα μήνα μετά 133. Μια αύξηση 107%

Δραματική αύξηση στους διασωληνωμένους

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί από την αύξηση των διασωληνωμένων από τους 54 στους 59 σήμερα, ενώ υπάρχει ακόμη ένα δραματικό στοιχείο. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ ένας ανήλικος, ηλικίας μέχρι 17 ετών, βρίσκεται διασωληνωμένος σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Κορονοϊός: “Φλέγεται” και πάλι η Αττική – Πάνω από 100 κρούσματα και σήμερα

Η Αττική βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα καθώς ο κορονοϊός καταγράφει 102 κρούσματα από σύνολο 180 σε όλη τη χώρα σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.