Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ραγίζουν καρδιές για το θάνατο του πρώην πολίστα Αλέξη Σταϊκόπουλου

tlifeΘρήνος στον Ελληνικό αθλητισμό από την απώλεια του πρώην πολίστα Αλέξη Σταϊκόπουλου. Ο βετεράνος αθλητής της υδατοσφαίρισης και προπον...


tlifeΘρήνος στον Ελληνικό αθλητισμό από την απώλεια του πρώην πολίστα Αλέξη Σταϊκόπουλου. Ο βετεράνος αθλητής της υδατοσφαίρισης και προπονητής έσβησε στην άσφαλτο, το βράδυ του Σαββάτου όταν ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο, με καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων στην Παραλιακή. Το τραγικό συμβάν έγινε στο ύψος του Αγίου Κοσμά,στο ρεύμα προς Γλυφάδα.




Με τον αδόκητο χαμό του ο βετεράνος αθλητής της υδατοσφαίρισης σκόρπισε το θρήνο και τη θλίψη στην οικογένειά του, στους συγγενείς, φίλους και στον αθλητικό κόσμο. Ο παλαίμαχος πολίστας αφήνει πίσω τη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά,τα δύο αγόρια του που λάτρευε και καμάρωνε γι’αυτά. Μάλιστα τα παιχνίδια στο νερό με τα παιδιά του ήταν μία από τις αγαπημένες του συνήθειες,αφού το υγρό στοιχείο ήταν στο αίμα του.






Σύμφωνα με πληροφορίες,στο δυστύχημα ενεπλάκησαν πέντε οχήματα και μία μοτοσυκλέτα,όπου οδηγός της μηχανής ήταν ο Αλέξης Σταϊκόπουλος,ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας και παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.


Ως προπονητής είχε συνεργαστεί με το Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης ενώ το μεγάλο του βήμα το είχε κάνει με τον όμιλο Καλαμακίου στην Α1 Ανδρών.

Τα τελευταία χρόνια ο Αλέξης είχε γίνει επιχειρηματίας και δραστηριοποιούνταν στο χώρο της εστίασης.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα της Βουλιαγμένης και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης.