Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αργεντινός βουλευτής φίλησε το στήθος της γυναίκας του εν ώρα τηλεδιάσκεψης (βίντεο)

Ένας Αργεντίνος βουλευτής αποβλήθηκε όταν καταγράφηκε από κάμερα να θωπεύει μια γυναίκα και στη συνέχεια να της κατεβάζει την μπλούζα στη...



Ένας Αργεντίνος βουλευτής αποβλήθηκε όταν καταγράφηκε από κάμερα να θωπεύει μια γυναίκα και στη συνέχεια να της κατεβάζει την μπλούζα στη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης του κάτω Σώματος του Κογκρέσου.

Στη διάρκεια ειδικής συνάντησης των βουλευτών της χώρας και με την φυσική παρουσία ελάχιστων από αυτούς καθώς οι περισσότεροι εμφανίζονταν μέσω γιγαντοθόνης στον χώρο της βουλής, ο πολιτικός Χουάν Εμίλιο Αμέρι εμφανίστηκε να κάθεται πλάι σε μια γυναίκα, την οποία στη συνέχεια άρχισε να θωπεύει στο στήθος αφού της κατέβασε την μπλούζα.

Το πλάνο αυτό, εύλογα, έγινε viral στα social media.

Η συνεδρίαση διακόπηκε αρχικά και στη συνέχεια ο πρόεδρος του Σώματος Σέρχιο Μάσα την ματαίωσε.

Ο 47χρονος Αμέρι, σε πλήρη σύγχυση, επιχείρησε να απολογηθεί λέγοντας ότι νόμιζε πως δεν ήταν συνδεδεμένος στο ίντερνετ εκείνη τη στιγμή.

«Εδώ στα κεντρικά της χώρας η σύνδεση είναι πολύ κακή.

»Η σύντροφός μου βγήκε από το μπάνιο και την ρώτησα πώς είναι τα επιθέματά της από σιλικόνη και τα φίλησα, γιατί πριν από δέκα μέρες έκανε επέμβαση για την τοποθέτησή τους».

Οι βουλευτές ψήφισαν υπέρ της πενθήμερης αποβολής του.

Ο Αμέρι εκπροσωπεί την βόρεια πολιτεία της Σάλτα και ανήκει στον κυβερνώντα πολιτικό συνασπισμό.

Οι τηλεδιασκέψεις εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού έχουν εκθέσει βουλευτές και στο παρελθόν.

Ένας Ιρλανδός ευρωβουλευτής, ο Λουκ Μινγκ Φλάναγκαν, εμφανίστηκε τον Ιούνιο…χωρίς το παντελόνι του για να συζητήσει μέσω τηλεδιάσκεψης με τους συναδέλφους του ευρωβουλευτές.

Ο κυβερνών συνασπισμός στην Αργεντινή Frente de Todos ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι θα συστήσει επιτροπή για να αποφανθεί άμεσα για τις κυρώσεις εις βάρος του Αμέρι και ότι οι κυρώσεις αυτές θα είναι ανάλογες της σοβαρότητας του ζητήματος.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.