Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μπεριβάν Ασλάν: Το μήνυμα της ΜΙΤ είναι πως «Όποιος και αν είσαι, όπου και να ζεις θα σε βρούμε»…

Η Μπεριβάν Ασλάν (σχ. μεταφρ. : Η Κούρδισσα που ήταν στόχος της ΜΙΤ στην Αυστρία) δήλωσε τα εξής : ¨Το άτομο αυτό δεν πήγε στην αστυνο...



Η Μπεριβάν Ασλάν (σχ. μεταφρ. : Η Κούρδισσα που ήταν στόχος της ΜΙΤ στην Αυστρία) δήλωσε τα εξής :

¨Το άτομο αυτό δεν πήγε στην αστυνομία αλλά κατευθείαν στην υπηρεσία Πληροφοριών της Αυστρίας. Έδωσε κατάθεση με ασφαλή τρόπο σε δικαστή. Περιέγραψε πως όλα ήταν έτοιμα για την δολοφονία. Δεν γνωρίζει για ποιον λόγο θα γινόταν μια τέτοια δολοφονία, αλλά η εντολή που του δόθηκε ήταν να δημιουργήσει χάος. Του είπαν ¨Δολοφόνησε την Μπεριβάν Ασλάν και δώσε το μήνυμα¨. Αν σκοτωνόμουν ή τραυματιζόμουν δεν είχε διαφορά. Η διαταγή ήταν για θάνατο.

Ο ύποπτος λέει πως πήρε πληροφορίες από το Βελιγράδι. Λέει πως το όνομα μου το πήρε από έναν εισαγγελέα στην Τουρκία. Περιγράφει πως λεπτομέρειες για την δολοφονία παρέλαβε φέτος στο Βελιγράδι. Ακολούθως λέει πως του είπαν πως πρέπει να πάει στην Αυστρία και να περιμένει τηλέφωνο, καθώς αυτός που θα επικοινωνούσε μαζί του θα του έδινε και την εντολή δολοφονίας.

Το άτομο αυτό στην κατάθεση του είναι πολύ βέβαιος. Έρχεται, ομολογεί, δίνει ονόματα και δίνει τηλεφωνικά νούμερα. Ανησυχεί για την ασφάλεια της ζωής του. Όταν τον ρώτησαν ¨Γιατί ομολογείς;¨, απάντησε πως ¨Αν εγώ πραγματοποιούσα αυτή την δολοφονία, θα με σφράγιζαν ως εγκληματία και δεν θα με στήριζαν¨. Στην πραγματικότητα δηλαδή ανησυχεί για την δική του ασφάλεια. Ζητά την προστασία του κράτους της Αυστρίας.

Γνωρίζουμε τις δολοφονίες που έγιναν στο Παρίσι, τρεις γυναίκες δολοφονήθηκαν. Εκείνες προέρχονταν από οργανώσεις. Εγώ δεν προέρχομαι από καμία οργάνωση. Δεν υπέθετα πως θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν μια τέτοια επίθεση, μια δράση δολοφονίας κατά πολιτικών της Ευρώπης. Προφανώς το μήνυμα είναι πως ¨Όποιος και αν είσαι, όπου και να ζεις, εμείς είμαστε έτοιμοι να σε βρούμε παντού και να σε σκοτώσουμε¨.

Παρόμοια εντολή δολοφονίας υπήρξε και το 2016 Μάλιστα τον Σεπτέμβριο είχαν έρθει τρία άτομα στην Αυστρία, αυτό μου είχαν πει τότε. Ίδια πληροφορία είχε πάει και στον Χάικο Μπαγδάτ. Τότε αυτό το θέμα δεν το είχα μεταφέρει στην κοινή γνώμη γιατί σκέφτηκα ότι απλά με απειλούν. Είχα σκεφτεί τότε ότι δεν μπορεί να σκοτώσουν μία βουλευτή της Αυστρίας. Όμως ακόμη και αν δεν το μετέφερα στα media, πάντοτε υπήρχε μία απειλή, αυτό με έκαναν να το αισθάνομαι. Αλλά τώρα όλα επιβεβαιώθηκαν. Πραγματικά αυτοί βάζουν εκτελεστές από πίσω μας και επιδιώκουν να μας κάνουν κακό. Αυτός ο οποίος ανέφερε για το σχέδιο είναι Ιταλός πολίτης. Φοβάται για τη ζωή του και θέλει προστασία. Από τώρα και μετά ότι και να γίνει όπου κι αν ζούμε στην Ευρώπη οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις πρέπει με ένα γενναίο τρόπο να μας προστατεύουν. Εμείς δεν είμαστε παιδιά ενός μεγάλου ορφανοτροφείου. Για οποιονδήποτε κι αν πρόκειται δεν πρέπει να του αφαιρείται το δικαίωμα στη ζωή. Οποιαδήποτε άποψη και αν έχει κάποιος πώς γίνεται αλλά δεν πρέπει να τίθεται υπό αυτή την πίεση. η Ευρώπη που υπερασπίζεται την ελευθερία και το κράτος δικαίου πρέπει να προστατεύσει τα δικαιώματα των αντιφρονούντων. Εγώ αυτό Δεν το βλέπω ως μία προσωπική επίθεση. Εγώ στοχοποιήθηκα επειδή υπερασπίστηκα τα δημοκρατικά δικαιώματα κάθε τμήματος στην Τουρκία. Πρόκειται για μία απόπειρα επίθεσης σε κάθε αντιφρονούντα πού βρίσκεται στην Ευρώπη. Δεν πρόκειται για μία προσωπική κατάσταση, είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους. Αυτού του είδους τα περιστατικά δεν πρέπει να μας κάνουν να υποκύψουμε. Εμείς ποτέ δεν γονατίζουμε. Αυτό το περιστατικό από όπου κι αν προέρχεται πρέπει να μας ενώσει και να μας δυναμώσει ακόμα περισσότερο.
…….

Η Μπεριβάν Ασλάν και ο εκδότης του ZackZack Πήτερ Πιλζ είχαν αποκαλύψει πως η MIT μπροστά στα μάτια της υπηρεσίας πληροφοριών της Αυστρίας, είχε στήσει ένα μεγάλο δίκτυο προβοκατόρων που εκτείνονταν από τη Βιέννη ως το Μπρέγκενζ. Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στα media η ΜΙΤ διαθέτει στην Γερμανία περίπου 6.000 πράκτορες. Ενώ ο αριθμός των πρακτόρων στην Αυστρία είναι άγνωστος. Η εισαγγελία μετά από την ομολογία του εκτελεστή της MIT άρχισε έρευνα. Ο εκτελεστής που παραδόθηκε στην αστυνομία είναι ο κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου Φεγιάζ Ο. Ο Φεγιάζ Ο. Για αρκετά χρόνια εργάστηκε στο γραφείο διασύνδεσης της ΜΙΤ με την αμερικανική υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών.

……….

ahvalnews.com
24/9/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.