Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ... Τούρκος τζιχαντιστής δολοφόνησε Πορτογάλο νέο στην Ελβετία…

Έγινε γνωστό ότι ύποπτος δολοφονίας του Πορτογάλου πολίτη που δολοφονήθηκε στο της Ελβετίας το Σάββατο, είναι ένας 26χρονος Τούρκος που έχε...


Έγινε γνωστό ότι ύποπτος δολοφονίας του Πορτογάλου πολίτη που δολοφονήθηκε στο της Ελβετίας το Σάββατο, είναι ένας 26χρονος Τούρκος που έχει δεσμούς με ριζοσπαστικές ισλαμιστικές ομάδες.




Την περασμένη Δευτέρα ένας νέος 29 ετών με καταγωγή από την Πορτογαλία την ώρα που έβγαινε από ένα σαντουιτσάδικο στην πόλη Μοργκέζ του καντονιού Βάουντ της Ελβετίας, δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι και δολοφονήθηκε.

Η κρατική τηλεόραση της Ελβετίας έγραψε πως ύποπτος για τη δολοφονία είναι ένας 26χρονος Τούρκος με διπλή υπηκοότητα και στενές σχέσεις με ακραία τμήματα του Ισλάμ. Στην είδηση αναφέρεται ότι ο 26 ετών ύποπτος λόγω των στενών του σχέσεων με ακραίες ισλαμιστικές ομάδες, από το 2017 ακόμη παρακολουθούνταν από την αστυνομία του Βάουντ. Μεταξύ των πληροφοριών αναφέρθηκε πώς ο ύποπτος γνωστός ως ακραίος ισλαμιστής το 2019 είχε συλληφθεί για την πυρπόληση ενός βενζινάδικο και αφού κρατήθηκε για κάποιο διάστημα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Επίσης αναφέρεται πως ήταν γνωστός στην Υπηρεσία Πληροφοριών της Ελβετίας. από την άλλη μεριά οι αρμόδιοι δεν κοινοποίησαν στην κοινή γνώμη τις πληροφορίες του υπόπτου ενώ ανακοίνωσαν πως ερευνούν αν πρόκειται ή όχι για μία τρομοκρατική επίθεση.

https://anfturkce.com