Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αγνοούμενη μπαλαρίνα των Μπολσόι πιθανόν δολοφονήθηκε, διαμελίστηκε και το πτώμα της διαλύθηκε σε οξύ

Η 25χρονη Όλγκα Ντεμίνα εξαφανίστηκε πριν από έξι χρόνια - Κύριος ύποπτος είναι ο πρώην ατζέντης και εραστής της Ανοιχτή παραμένει η...

ballarina

Η 25χρονη Όλγκα Ντεμίνα εξαφανίστηκε πριν από έξι χρόνια - Κύριος ύποπτος είναι ο πρώην ατζέντης και εραστής της

Ανοιχτή παραμένει η υπόθεση εξαφάνισης μιας νεαρής μπαλαρίνας των διάσημων μπαλέτων Μπολσόι της Ρωσίας πριν από έξι χρόνια, με τις τοπικές Αρχές να πιστεύουν πλέον ότι η 25χρονη Όλγκα Ντεμίνα δολοφονήθηκε και διαμελίστηκε και τα κομμάτια της σορού της «διαλύθηκαν σε θειικό οξύ», ώστε να εξαφανιστεί κάθε ίχνος της.




Σύμφωνα με την Daily Star, που επικαλείται ρωσικά ΜΜΕ, Ρώσοι ερευνητές που ασχολούνται με την υπόθεση εξετάζουν νέες πληροφορίες για την εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας, που από την αρχή κιόλας της έρευνας πίστευαν ότι είχε πέσει θύμα κάποιου βίαιου εγκλήματος.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι η Ντεμίνα δολοφονήθηκε από έναν άνδρα που είχε στην κατοχή του φωτογραφίες σεξουαλικής φύσης της άτυχης νεαρής και την εκβίαζε. Κύριος ύποπτος θεωρείται ο Μαλκάζ Ντζαβόεβ, πρώην ατζέντης και φερόμενος εραστής της χορεύτριας, ο οποίος το διάστημα πριν την εξαφάνισή της δεχόταν υπέρογκα ποσά από εκείνη. Ο Ντζαβόεβ συνελήφθη το 2017 στη Μόσχα, έχοντας προηγουμένως εκδοθεί στη Ρωσία από τη Γερμανία όπου είχε διαφύγει, και πρόσφατα ξεκίνησε να εκτίει ποινή κάθειρξης 5,5 ετών για απάτη στη χώρα του.

Μια πηγή από την αστυνομία είπε πρόσφατα στην Κομσομόλσκαγια Πράβντα ότι ο Ντζαβόεβ εκμυστηρεύτηκε σε αδιευκρίνιστο άτομο πως το πτώμα της Ντεμίνα «διαμελίστηκε και διαλύθηκε σε οξύ», ενώ τα υπολείμματα πετάχτηκαν πιθανώς σε ένα πηγάδι, κοντά σε μια λίμνη.

Σύμφωνα με την εν λόγω πηγή «βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας». «Το θειικό οξύ δεν διαλύει τελείως τα πάντα. Λογικά θα έχουν διατηρηθεί ορισμένα θραύσματα οστών. Εμείς πρέπει να τα εντοπίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπάρχουν αναφορές ότι ο Ντζαβόεβ, μαζί με τον πατέρα του, είχαν αγοράσει θειικό οξύ από βιομηχανική πηγή, κάτι που ενισχύει τις υποψίες των αστυνομικών.

Η μητέρα της άτυχης μπαλαρίνας, Γελένα Ντεμίνα, δήλωσε σε δημοσιογράφους: «Οι ερευνητές μου είπαν ότι υπάρχουν νέες πληροφορίες για την υπόθεση. Ο φονιάς τη σκότωσε και μετά διαμέλισε το πτώμα. Μετά διέλυσε τα κομμάτια σε οξύ».

Λίγο πριν την εξαφάνισή της 25χρονης, ο Ντζαβόεβ την είχε πείσει να έρθει μαζί του στη Μόσχα για να χορέψει σε ένα νάιτκλαμπ για ένα γκρουπ επιχειρηματιών. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι την δολοφόνησε στις 20 Αυγούστου του 2014 σε ένα διαμέρισμα και ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο.