Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκικό ΥΠΕΞ: «Οι μέρες που αλώνιζαν οι Γάλλοι τελείωσαν... Ο Μακρόν είναι ανίκανος, απελπισμένος και εθνικιστής»...!!!

Με βαρείς χαρακτηρισμούς ξεπερνώντας τα όρια απάντησε η Άγκυρα στις δηλώσεις του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν για το το ζήτημα της έντα...


Με βαρείς χαρακτηρισμούς ξεπερνώντας τα όρια απάντησε η Άγκυρα στις δηλώσεις του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν για το το ζήτημα της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο.






Κατηγορεί τον Μακρόν για ανικανότητα, απελπισία, εθνικισμό και διάφορα άλλα. «Ο πρόεδρος της Γαλλίας Μακρόν έκανε μια αλαζονική δήλωση, προσπαθώντας να δώσει μαθήματα εκ του άνωθεν, με τα παλιά αποικιακά αντανακλαστικά του. Στην πραγματικότητα, οι δηλώσεις του Μακρόν είναι μια εκδήλωση της δικής του ανικανότητας και απελπισίας. Οι μέρες που αλώνιζαν σε όλο τον κόσμο έχουν τελειώσει. Καταρρίψαμε όλα τα απαίσια σχέδιά τους στην εξωτερική πολιτική και με αυτόν τον εσωτερικό πόνο καθημερινά εξαπολύει θρασύτατες επιθέσεις εναντίον της Τουρκίας, και του προέδρου μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.