Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θα κρατούσαν ομήρους αστυνομικούς! Πώς αποφεύχθηκε το μακελειό στις φυλακές της Κέρκυρας

Ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους θα κρατούσαν οι ισοβίτες, που θα επιχειρούσαν ένοπλη και μαζική απόδραση από τις φυλακές της Κέρκυρας, πλ...


Ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους θα κρατούσαν οι ισοβίτες, που θα επιχειρούσαν ένοπλη και μαζική απόδραση από τις φυλακές της Κέρκυρας, πλην όμως και έπειτα από πληροφορίες τις Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, οι Αρχές κατάφεραν στην κυριολεξία να αποσοβήσουν το μακελειό.




Έπειτα από έρευνα που έγινε από Αστυνομικούς τις Διεύθυνσης Κέρκυρας, της ΕΚΑΜ, της Αντιτρομοκρατικής και σωφρονιστικών υπαλλήλων, εντοπίστηκαν σε κοινόχρηστους χώρους στις πτέρυγες Ε και Ζ δυο πιστόλια με γεμιστήρες, το ένα μάλιστα με σιγαστήρα.

Θα κρατούσαν ομήρους αστυνομικούς!

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται πως τα πιστόλια θα τα χρησιμοποιούσαν βαρυποινίτες Έλληνες και Αλβανοί, προκειμένου να κρατήσουν ομήρους Σωφρονιστικούς υπαλλήλους, να τους χρησιμοποιήσουν ως “ασπίδα” και στην συνέχεια με τα κλειδιά ανά χείρας να διαφύγουν μαζικά από τις δυο πτέρυγες.

Μάλιστα, αστυνομικοί που έχουν γνώση των ερευνών, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ακόμα και του μακελειού κατά την μαζική απόδραση βαρυποινιτών Ελλήνων και Αλβανών, οι περισσότεροι μέλη τις Αλβανικής Μαφίας κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονίες, στην περίπτωση που στέκονταν εμπόδιο στα σχέδια τους σωφρονιστικοί υπάλληλοι ή αστυνομικοί της εξωτερικής φρουράς των φυλακών.

Ωστόσο αυτό που προβληματίζει τους ερευνητές τις Αστυνομίας, είναι το πώς πέρασαν τα όπλα στην φυλακή και κυρίως αυτοί που τα είχαν στην κατοχή τους, πώς κατάφεραν να τα κρύψουν σε κοινόχρηστους χώρους του Σωφρονιστικού καταστήματος: “….στεκόμαστε ερευνητικά στο πως μπήκαν και κυρίως το πως κατάφεραν οι κάτοχοι των όπλων να τα κρύψουν σε κοινόχρηστο χώρο τις φυλακής, κάτι που αν μη τι άλλο απαιτεί διευρυμένες συνεργασίες….”, λέει με νόημα στο Newsit.gr αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.