Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ... Τουρκικά μαχητικά βομβάρδισαν ΣΠΙΤΙΑ χωρικών σε Κουρδικές περιοχές του βόρειου Ιράκ...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ... ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ...


ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ... ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ! ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΟΥΝ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΔΟΟΦΟΝΟΥΣ!




Πηγή πληροφοριών της κουρδικής κυβέρνησης στο Αρμπίλ, δήλωσε σήμερα το απόγευμα, Πέμπτη, ότι τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη ξανάρχισαν να βομβαρδίζουν περιοχές που υποψιάζονται ότι κρύβονται αυτονομιστές του PKK, στα βόρεια του κυβερνείου του Ντοχούκ, 100 χλμ βόρεια της Μοσούλης, γράφει η αιγυπτιακή Ahram.

Ο Σερβάστ Σαμπρί, επικεφαλής της περιοχής Κανί Μασί, δήλωσε στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων – DPA, ότι «τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη βομβάρδισαν περιοχές του PKK σήμερα στο χωριό Ορμάν της περιοχής Κανί Μασί και οι κάτοικοι πανικοβλήθηκαν καθώς μια ομάδα σπιτιών επλήγη από τους βομβαρδισμούς, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξουν θύματα.

Τουρκικά μαχητικά προβαίνουν συχνά σε τέτοιες ενέργειες στις κουρδικές περιοχές του βόρειου Ιράκ, καθώς οι επιθέσεις υπολογίζονται σε πολλές εκατοντάδες ανά έτος.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για τις καταστροφές των περιουσιών τους και της ζωικής περιουσίας τους, δίχως να εισακούγονται.

ahram
--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος