Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ερντογάν σε Μακρόν: «Ο χρόνος σου είναι σύντομος, θα φύγεις»...!!! Ολόκληρο το χθεσινό παραλήρημα του ΨΥΧΑΚΙΑ...!!!

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της συμμετοχής νέων μελών στο Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης στην Κωνστα...


Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της συμμετοχής νέων μελών στο Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης στην Κωνσταντινούπολη, υποδεχόμενος όπως σημειώνεται τα νέα 100 χιλιάδες μέλη στο κόμμα του.




«Είναι αλήθεια ότι ήθελα να κάνω αυτό το πρόγραμμα με τη συμμετοχή και των 100 χιλιάδων νέων μελών. Ωστόσο, λόγω των επιδημικών συνθηκών, έπρεπε να το κάνουμε αυτό με μια περιορισμένη συνάντηση. Στόχος μας ήταν να κάνουμε αυτό το πρόγραμμα σε ένα από τα μεγαλύτερα στάδια της Κωνσταντινούπολης. Αλλά η επιδημία, δυστυχώς, το εμπόδισε αυτό. Η πρόληψη της επιδημίας δεν σταματά το περπάτημα μας. Χάρη σε αυτήν τη συμμετοχή, κάναμε το βήμα με αυτήν την ενθουσιώδη συμμετοχή και συνεχίσαμε. Πιστεύουμε ότι οι φυσικές αποστάσεις δεν είναι πλέον σημαντικές αφού οι καρδιές ενώνονται. Θα ήθελα να καλωσορίσω 100 χιλιάδες νέα μέλη του οργανισμού μας στην Κωνσταντινούπολη στην μεγάλη οικογένεια του AK Parti», δήλωσε ο Ερντογάν.

«Η Τουρκία κάνει σκληρές μάχες σε πολλά μέτωπα»

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν δήλωσε ότι πολεμά σε πολλά μέτωπα, «ταυτόχρονα, δίνουμε σκληρές μάχες σε πολλά μέτωπα. Δίνουμε μάχες στο εσωτερικό ( ενάντια στους Κούρδους), δίνουμε πέρα ​​από τα σύνορα. Αντιμετωπίζουμε διάφορες πτυχές του ιμπεριαλισμού (;) όχι μόνο εντός των συνόρων μας, αλλά και σε μια ευρεία περιοχή από το Ιράκ έως τη Συρία, από τη Μεσόγειο έως το Αιγαίο.

Δεν υπάρχει διαφορά στην πρόθεση σε εκείνους που κατέλαβαν την Ανατολία πριν από έναν αιώνα (τους Έλληνες) και σε αυτούς που στάθηκαν μπροστά μας στη Λιβύη και την Ανατολική Μεσόγειο.

Ενώ υπήρχαν εκείνοι που χειροκροτούσαν τους εισβολείς εκείνη την εποχή, σήμερα υπάρχουν εκείνοι που υπερασπίζονται την εντολή με διαφορετικές έννοιες.

Εκείνη την εποχή, υπήρχαν εκείνοι που πρόδωσαν το έθνος με τους εισβολείς, καθώς και εκείνοι που ταλαντεύονται στην απιστία στο κόψη του ξίφους σήμερα.

Εκείνη την εποχή, υπήρχαν εκείνοι που παρέδωσαν την πένα τους στους εισβολείς, καθώς και σήμερα υπάρχουν συγγραφείς που συμπλέουν με τους δυτικούς δασκάλους τους.

Όπως και πριν από έναν αιώνα, υπάρχει ένα έθνος έτοιμο να πολεμήσει μέχρι την τελευταία σταγόνα αίματος, εάν είναι απαραίτητο, για την ανεξαρτησία και το μέλλον του», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Μακρόν μας λείπεις ήδη, έφυγες»

Ο Ερντογάν αναφερόμενος σε κυρώσεις της ΕΕ στην Τουρκία και στις δηλώσεις του Γάλλου προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν τόνισε ότι η Τουρκία δεν καταπιέζεται.




«Δεν μπορείτε να εφαρμόσετε οικονομικές κυρώσεις στην Τουρκία. Το έχετε κάνει πριν, δεν είχε κανένα αποτέλεσμα».

Για να τονώσει το ηθικό των Τούρκων συνέχισε:

«Το πρόβλημά τους είναι με το ίδιο το έθνος μας. Η ύπαρξη του τουρκικού κράτους σε αυτό το έδαφος. Δεν θέλουν το AK Party και τον Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία».

Όλοι όσοι έχουν συνείδηση ​​και γνώμη γνωρίζουν ότι ο αγώνας δεν είναι ο αγώνας του Ταγίπ Ερντογάν για την ευημερία, αλλά ένας αγώνας για το μέλλον για τη χώρα μας και την ευημερία μας.

Τι λέει, το πρόβλημά μας δεν είναι με το τουρκικό έθνος, το πρόβλημά μας είναι με τον Ερντογάν, πρέπει να ρίξουμε τον Ερντογάν.

Μακρόν, έχετε ήδη λίγο χρόνο, φύγετε. Πρώτα, τι σου είπα πριν από λίγα χρόνια; Σε μία από τις τηλεφωνικές μας κλήσεις, είπα ότι δεν έχετε γνώσεις ιστορίας, μάθετε πρώτα την ιστορία. Η Τουρκία δίνει μαθήματα ιστορίας, σας βλέπουμε, γνωρίζουμε από την Αλγερία, σκοτώσατε ένα εκατομμύριο Αλγερινούς. Σκοτώσατε 800 χιλιάδες στη Ρουάντα. Σας γνωρίζουμε από τη Λιβύη. Δεν μπορείτε να μας διδάξετε μάθημα ανθρωπισμού.

Εμείς, ως Οθωμανοί, όπου πηγαίναμε, φέρναμε την ειρήνη. Μάθετε πρώτα. Δεν μπορείτε να το χωνέψετε. Τρελαίνεστε γι 'αυτό.

Όλοι συμφωνούν και τα 83 εκατομμύρια άνθρωποι στην ενότητα και την αδελφότητα του προσώπου του κόμματος ΑΚ.

Αυτήν τη στιγμή, στην Τουρκία είναι το πιο ισχυρό κόμμα που έχουμε, με σαφή λόγο για τη σύνεση και προνοητικότητα του έθνους μας. Όλα τα παιχνίδια που παίχτηκαν στην πατρίδα μας απέτυχαν απέναντι στη σοφία του λαού της Ανατολίας», είπε μεταξύ άλλων.

--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος