Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το βαρεθήκαμε αυτό το παιχνίδι... Απειλές για κυρώσεις από Γερμανία και Γαλλία προς την Τουρκία

Αναφέρει τουρκικό μέσο... Θρασεία απειλή σχετικά με την Ανατολική Μεσόγειο προς την Τουρκία από Γαλλία και Γερμανία : Eίμαστε έτοιμοι να ...


Αναφέρει τουρκικό μέσο...

Θρασεία απειλή σχετικά με την Ανατολική Μεσόγειο προς την Τουρκία από Γαλλία και Γερμανία : Eίμαστε έτοιμοι να δείξουμε τη μέγιστη σκληρότητα




Μετά από την έκκληση της ΕΕ προς την Ελλάδα για διάλογο στο θέμα της ανατολικής Μεσογείου, ήρθε και η απειλή για κυρώσεις από Γερμανία και Γαλλία. Οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών χρησιμοποίησαν τη φράση “Είμαστε αποφασισμένοι να δείξουμε τη μέγιστη σκληρότητα προς την Τουρκία συμπεριλαμβανομένων και των κυρώσεων” Την ώρα που το τελευταίο διάστημα γίνονται εκκλήσεις για διάλογο από την ΕΕ για την κρίση ανατολικής Μεσογείου μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, οι υπουργοί Εξωτερικών της Γερμανίας και της Γαλλίας απείλησαν την Τουρκία με κυρώσεις. Ο Γάλλος υπουργός Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν ανέφερε πως είναι έτοιμοι να δείξουν τη μέγιστη σκληρότητα προς την Τουρκία συμπεριλαμβανομένων και των κυρώσεων ενώ ο Γερμανός υπουργός δήλωσε πως “Θα υπερασπιστούμε την κυριαρχία της Ελλάδας”.
……

Ο Γάλλος υπουργός δήλωσε: “Η Ευρώπη πρέπει να κινηθεί από κοινού για την αντιμετώπιση της επιθετικής πολιτικής της Τουρκίας. Είναι απολύτως απαράδεκτο η Τουρκία να παραβιάζει την θαλάσσια περιοχή ενός κράτους-μέλους της ΕΕ. Η ΕΕ είναι έτοιμη για διάλογο αλλά αν χρειαστεί είναι αποφασισμένοι και για την επίδειξη maximum σκληρότητας, συμπεριλαμβανομένων και των κυρώσεων¨.

ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών μας δήλωσε πως “O μόνος δρόμος εξόδου από την κρίση στη Μεσόγειο είναι ο διάλογος. Δεν αποδεχόμαστε την αποσταθεροποίηση της Μεσογείου. Θα υπερασπιστούμε την κυριαρχία της Ελλάδας”.

…….

https://www.haberler.com