Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έξαλλος ο Τσαβούσογλου με την Πελόζι: «Θα μάθει να σέβεται...». Επειδή συμπεριέλαβε την τουρκία στα απολυταρχικά καθεστώτα!

Η δήλωση της Νάνσι Πελόζι που συμπεριέλαβε την Τουρκία σε απολυταρχικά καθεστώτα εξόργισε τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου Την οργή του υπουργού ...



Η δήλωση της Νάνσι Πελόζι που συμπεριέλαβε την Τουρκία σε απολυταρχικά καθεστώτα εξόργισε τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου

Την οργή του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου προκάλεσε μια αποστροφή της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων της ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι, σε συνέντευξή τύπου την Πέμπτη.

Θέλοντας να επικρίνει τον Ντόναλντ Τραμπ για τη δήλωσή του που άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αποδεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών του Νοεμβρίου, η Πελόζι είπε απευθυνόμενη στον Αμερικανό προεδρο:

«Δεν είσαι στη Βόρεια Κορέα, δεν είσαι στην Τουρκία, δεν είσαι στη Ρωσία κύριε Πρόεδρε. Και, παρεμπιπτόντως, δεν είσαι στη Σαουδική Αραβία».

Η φράση αυτή της κυρίας Πελόζι προκάλεσε την αντίδραση του Μεβλούτ Τσαβούσογλου ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε ότι «θα μάθετε να σέβεστε την θέληση του τουρκικού λαού».

«Η άνοδος της Νάνσι Πελόζι στη θέση της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων είναι το πραγματικά ανησυχητικό για την αμερικανική δημοκρατία, δεδομένης της κατάφωρης άγνοιάς της. Θα μάθετε να σέβεστε την θέληση του τουρκικού λαού» έγραψε ο κ. Τσεβούσογλου κάνοντας mention και την Νάνσι Πελόζι και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.