Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΕΞΤΕ... Τσαβούσογλου λίγη ώρα πριν τις φωτιές στη Μόρια:«Πόσοι μετανάστες πέθαναν στο Αιγαίο εξαιτίας της Ελλάδας;»

Ο υπουργός Εξωτερικών Mεβλούτ Tσαβούσογλου δήλωσε: “Aν η Ελλάδα εμπιστεύεται τον εαυτό της όπως πρότεινε η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και το ΝΑΤΟ...


Ο υπουργός Εξωτερικών Mεβλούτ Tσαβούσογλου δήλωσε: “Aν η Ελλάδα εμπιστεύεται τον εαυτό της όπως πρότεινε η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και το ΝΑΤΟ στο οποίο είμαστε και εμείς μέλη, αν έχει το θάρρος και αν εμπιστεύεται τις θέσεις της, ας κάτσει στο τραπέζι και εκεί Ας δείξει σε όλους ότι έχει δίκιο. Φυσικά και εμείς θα μιλήσουμε εκεί. Άλλωστε αυτό είναι που φοβάται η Ελλάδα. ….




Εμείς σε όλες τις πρωτοβουλίες της στηρίξαμε. Ξεκάθαρα δηλώσαμε πως είμαστε έτοιμοι για έναν άνευ προϋποθέσεων διάλογο. Τελευταία είπαμε ναι στην πρωτοβουλία του ΝΑΤΟ. Και η Ελλάδα είπε “ναι”. Το ΝΑΤΟ ρώτησε αν μπορεί αυτό να το ανακοινώσει και τότε και οι δύο πλευρές απάντησαν θετικά. Μετά από την ανακοίνωση αυτή του ΝΑΤΟ εμείς επιβεβαιώσαμε για μία ακόμη φορά πως το στηρίζουμε αυτό ενώ η Ελλάδα το απέρριψε. Εν προκειμένω δεν υπάρχει ειλικρίνεια. Πραγματικά πλέον και οι χώρες της ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν στεναχωρηθεί πολύ. Εμείς εξηγούμε τις θέσεις μας με πολύ ωραίο τρόπο. Είτε πρόκειται για νησιά είτε για υφαλοκρηπίδα είτε για χωρικά ύδατα όπως και αμφισβητούμενες περιοχές υπάρχουν στον κόσμο. Στον κόσμο λύνονται αυτά τα θέματα. Δείχνουμε στον άλλο κόσμο το πώς η Ελλάδα έκανε συμφωνίες με τις άλλες χώρες. εμείς επειδή εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας λέμε πως είμαστε έτοιμοι για το τραπέζι αλλά η Ελλάδα δεν προσεγγίζει σε αυτό”.

…….
Σχετικά με την Αγία Σοφία το δηλώσαμε και παλαιότερα. Η τελευταία χώρα που μπορεί να μας δώσει μαθήματα είναι η Ελλάδα. Διότι είναι η μόνη πρωτεύουσα που δεν έχει τζαμί είναι η Ελλάδα. στα τζάμια τους μουφτήδες και τη μουσουλμανική κοινότητα στην Δυτική Θράκη ασκούν μία πολιτική τυραννίας.

……
Πόσοι μετανάστες πέθαναν στο Αιγαίο εξαιτίας της Ελλάδας ; Αυτοί πίστεψαν πως όλοι θα τους στηρίξουν. Αλλά το τελευταίο διάστημα έφτασαν σε μία τέτοια κατάσταση που ο ΟΗΕ, ειδικοί φορείς του ΟΗΕ, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του οποίου είναι μέλη, η ΕΕ Ένωση και το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο τους κατηγόρησε και τους κατήγγειλε με έντονο τρόπο. Διότι αυτά δεν είναι ανθρώπινα.

….
Σήμερα τα μέλη των οργανώσεων DHKP-C, PKK και FETO γυρνάνε ελεύθερη στους δρόμους της Αθήνας και της Ελλάδας. Υπάρχει μήπως σε εμάς κάποιος φορέας ή άτομο που να δρα εναντίον της Ελλάδας ; Εμείς δεν επιτρέπουμε κάτι τέτοιο για όποια χώρα και να είναι. Σε αυτά τα θέματα πρέπει να φερόμαστε με αρχές. …..

https://www.sondakika.com