Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΑΡ απέναντι από το Κατσελόριζο...!!! «Αν μας τα δώσετε όλα είμαστε υπέρ του διαλόγου»...!!!

Την ώρα που η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρίσκεται στο Καστελλόριζο, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, πραγμα...


Την ώρα που η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρίσκεται στο Καστελλόριζο, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, πραγματοποιεί αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Κας, ακριβώς απέναντι δηλαδή.




Η επίσκεψη που Ακάρ, συνοδεία της στρατιωτικής ηγεσίας, δεν είχε ανακοινωθεί. Ο Χουλουσί Ακάρ σε δηλώσεις του έστειλε μήνυμα για... διάλογο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Είμαστε υπέρ του διαλόγου και των σχέσεων καλής γειτονίας με την Αθήνα. Είμαστε υπέρ της ειρήνης. Εάν ικανοποιηθούν οι επιθυμίες και απαιτήσεις μας, είμαστε υπέρ του διαλόγου. Θέλουμε την ειρηνική επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν. Περιμένουμε το ίδιο και από την άλλη πλευρά" .

Σημειώνεται ότι η επίσκεψη αυτή γίνεται λίγες ώρες μετά την επιστροφή του Ορούτς Ρέις,στο λιμάνι της Αττάλειας. Σύμφωνα με την φιλοκυβερνητική εφημερίδα της Τουρκίας Yeni Safak, το ερευνητικό πλοίο συγκέντρωσε σεισμικά δεδομένα σε μια περιοχή περίπου 3.500 χιλιομέτρων, στο πλαίσιο των ερευνητικών δραστηριοτήτων του που ξεκίνησαν στις 10 Αυγούστου.