Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ...!!! ΔΙΩΞΕΙΣ για τους Έλληνες που συνελήφθησαν χθες στο Τυμπάκι ... Μερικούς πρόλαβαν και τους καταδίκασαν...

Τρεις δικάστηκαν για τα επεισόδια, ενώ οι υπόλοιποι ζήτησαν και πήραν αναβολή, κάποιοι για αύριο και άλλοι για τις 17 Σεπτεμβρίου. ...


Τρεις δικάστηκαν για τα επεισόδια, ενώ οι υπόλοιποι ζήτησαν και πήραν αναβολή, κάποιοι για αύριο και άλλοι για τις 17 Σεπτεμβρίου.




Ωστόσο τρεις παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, οι δύο για παράνομη οπλοφορία μαχαιριού και ο ένας για παράνομη οπλοφορία ροπάλου. Δικάστηκαν και τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών και χρηματική ποινή ύψους 600 ευρώ. Οι τρεις άσκησαν έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης.

Οι υπόλοιποι παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου και θα δικαστούν για αδικήματα που αφορούν, ανά περίπτωση, παράνομη κατοχή μαχαιριού, ρόπαλου, πυρομαχικών, ξιφολόγχη και άλλα.

Στο μεταξύ, ξεχωριστή δικογραφία έχει σχηματιστεί για τους πέντε που εμπλέκονται στα επεισόδια στο χώρο λατρείας οι οποίοι ζήτησαν και πήραν αναβολή για τις 17 Σεπτεμβρίου. Οι 4 κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης, από δράστες που τέλεσαν βιαιοπραγίες κατά τη διάταραξη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Η δίωξη για τον 5ο αφορά σε διατάραξη κοινής ειρήνης από δράστη που είχε καθοδηγητικό ρόλο μέσα στο πλήθος και διέγερση σε βαθμό πλημμελήματος.

Πηγή: cretalive