Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρούσμα κορονοϊού στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων: Εργαζόμενος είχε δέκατα και το κράτησε κρυφό...!!!

Όπως ενημερώνει το κοινό το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, μέσα από το site www.tpd.gr όλα τα τμήματα θα παραμείνουν κλειστά σήμερα (18...


Όπως ενημερώνει το κοινό το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, μέσα από το site www.tpd.gr όλα τα τμήματα θα παραμείνουν κλειστά σήμερα (18.09.2020) μέχρι την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου.

“Σας ενημερώνουμε ότι λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19, για την προστασία των εργαζομένων αλλά και των συναλλασσόμενων, η Κεντρική Υπηρεσία του Τ. Π. & Δανείων, προληπτικά θα παραμείνει κλειστή την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 και θα επαναλειτουργήσει τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020”. 

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπάλληλος διαγνώστηκε θετικός στην covid-19 (σ.σ. την ασθένεια που προκαλεί ο κορονοϊός) εχθές και αμέσως ενημέρωσε το διοικητικό τμήμα, που μετά από επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ πήρε την απόφαση να κατεβάσει για σήμερα ρολά.

 Ωστόσο το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί έγκειται στο γεγονός πως ο υπάλληλος για τουλάχιστον μια εβδομάδα είχε παρουσιάσει δέκατα, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, μέχρι που κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να πάει να κάνει χθες το τεστ το οποίο βγήκε θετικό.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.