Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρήνος στη Φθιώτιδα: 36χρονος πέθανε στον ύπνο του - Φόβοι ότι είχε κορονοϊό

Στο πένθος βυθίστηκε ο Μπράλος Φθιώτιδας από τον αιφνίδιο θάνατο ενός 36χρονου την ώρα που κοιμόταν. Τον άτυχο άνδρα τον βρήκε στις 3:30’ τα...




Στο πένθος βυθίστηκε ο Μπράλος Φθιώτιδας από τον αιφνίδιο θάνατο ενός 36χρονου την ώρα που κοιμόταν. Τον άτυχο άνδρα τον βρήκε στις 3:30’ τα ξημερώματα η μητέρα του, νεκρό στο κρεβάτι του και αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

 
Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, ο 36χρονος που ζούσε με τους γονείς του ήταν υπέρβαρος, ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχε παρουσιάσει συμπτώματα που παραπέμπουν σε κορονοϊό. 

Συγκεκριμένα είχε πυρετό, δύσπνοια και διάρροιες και για αυτό το ΕΚΑΒ αντιμετώπισε το περιστατικό ως ύποπτο λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα προστασίας. Ειδοποιήθηκε το ΑΤ Αμφίκλειας, όπως και η σήμανση, που ομοίως έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας. 

Απέκλεισαν οποιαδήποτε περίπτωση εγκληματικής πράξης, ωστόσο όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Επιπλέον στη σορό θα γίνει εξέταση κορονοϊού λόγω των ύποπτων συμπτωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.