Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ... Αλβανία: «Τουρκικά πολεμικά πλοία θα πάνε στον Αυλώνα και στους Αγίους Σαράντα υποσχέθηκε ο Ερντογάν…»

Ο δικηγόρος και «επί παντός επιστητού» στην Αλβανία, Σπάρτακ Νγκιέλα, αντέδρασε πάλι στις ανακοινώσεις της Ελλάδας για επέκταση στα 12...


Ο δικηγόρος και «επί παντός επιστητού» στην Αλβανία, Σπάρτακ Νγκιέλα, αντέδρασε πάλι στις ανακοινώσεις της Ελλάδας για επέκταση στα 12 μίλια στο Ιόνιο Πέλαγος.




Όπως λέει, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε χθες ότι θα στείλει τουρκικά πολεμικά πλοία στον Αυλώνα και στους Άγιους Σαράντα, ο Νγκιέλα βρίσκει αφορμή να επιτεθεί στον πρωθυπουργό Έντι Ράμα.

«Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε χθες ότι:

Τα τουρκικά πολεμικά πλοία θα πάνε στον Αυλώνα και στους Αγίους Σαράντα για να υπερασπιστούν την αλβανική θάλασσα στην οποία επιδιώκει να εισβάλει η Ελλάδα. Ενώ ο πρωθυπουργός της Αλβανίας λέει στους Αλβανούς ότι η Ελλάδα έχει το δικαίωμα να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια.

»Καταλαβαίνετε ποιος κυβερνά την Αλβανία;

Ιδιαίτερα, μετά από αυτό; Αυτός ο αναιδής μπακάλης θα εξακολουθήσει να είναι ο πρωθυπουργός της Αλβανίας; », γράφει ο Νγκιέλα.

The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος