Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου συγχαίρει τον Βασιλιά του Μπαχρέιν για την ειρηνευτική κίνηση προς το Ισραήλ

Ο Πρόεδρος Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι κάλεσε το βράδυ της Παρασκευής, τον Σεΐχη Χαμάντ μπιν Ίσα Αλ Χαλίφα, βασιλιά του Βασιλείου του Μπαχρέιν...


Ο Πρόεδρος Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι κάλεσε το βράδυ της Παρασκευής, τον Σεΐχη Χαμάντ μπιν Ίσα Αλ Χαλίφα, βασιλιά του Βασιλείου του Μπαχρέιν, προκειμένου να εκφράσει τα συγχαρητήριά του στο Μπαχρέιν για την ιστορική ειρηνευτική κίνηση προς το Ισραήλ.




Μια ιδιαίτερα σημαντική κίνηση που θα ανοίξει τις προοπτικές για επίτευξη ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, καθώς και για μια συνολική διευθέτηση του παλαιστινιακού ζητήματος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Ο εκπρόσωπος είπε, στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, την Παρασκευή το απόγευμα, ότι ο Σεΐχ Χαμάντ μπιν Ίσα εξέφρασε την ειλικρινή του εκτίμηση και ευγνωμοσύνη για αυτήν τη χειρονομία του Προέδρου Ελ-Σίσι και για τις προσπάθειές του για επίτευξη της ασφάλειας και της σταθερότητας στην περιοχή, μια πάγια θέση του πρωτοπόρου ιστορικού αιγυπτιακού ρόλου, στη διάδοση της ειρήνης στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, γράφει το αιγυπτιακό δημοσίευμα.

Shorouk News
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος