Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρόδος: Στα «μαλακά» έπεσε Τούρκος δουλέμπορος

 Στα «μαλακά» έπεσε στο Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, 20χρονος Τούρκος κατηγορούμενος για τη μεταφορά δύο Σύριων από τα ...

 Στα «μαλακά» έπεσε στο Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, 20χρονος Τούρκος κατηγορούμενος για τη μεταφορά δύο Σύριων από τα τουρκικά παράλια στη Σύμη, με jet ski!

Το περιστατικό έγινε στις 20 Οκτωβρίου 2019 οπότε και λίγο μετά τη μία και μισή το μεσημέρι, Λιμενικοί που πραγματοποιούσαν ελέγχους εντόπισαν τον νεαρό Τούρκο να οδηγεί ένα  jet ski. Σε αυτό επέβαιναν δύο Σύριοι ηλικίας σήμερα 41 και 37 ετών αντίστοιχα, τους οποίους ο 20χρονος Τούρκος και είχε επιβιβάσει από τα απέναντι τουρκικά παράλια και συγκεκριμένα από την Ντάτσα και με προορισμό τη νησίδα Νίμο της Σύμης.

Ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Ωστόσο προχθές η υπόθεσή του εκδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου και το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς της συνηγόρου υπεράσπισης κας Μαρίας Μανώλακα, έκρινε ένοχο τον 20χρονο αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας και της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς και του επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους για κάθε μεταφερόμενο και δύο μήνες φυλάκιση για την παράνομη είσοδο στη χώρα μας, δηλαδή κατά συγχώνευση συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και ενός μηνός με τριετή αναστολή.

rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.