Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θα σου την κάνουμε την χάρη... ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ..!!! Ακάρ σε κομάντος: «Θα πολεμάμε στην Μεσόγειο μέχρι να πεθάνουμε»

Νέο σήριαλ τουρκικής προπαγάνδας με σαφή όμως νόημα υλοποίησε ο Τούρκος ΥΠΑΜ Χουλουσί Ακάρ που ντύθηκε με την στολή του πολέμου, και μαζί ...



Νέο σήριαλ τουρκικής προπαγάνδας με σαφή όμως νόημα υλοποίησε ο Τούρκος ΥΠΑΜ Χουλουσί Ακάρ που ντύθηκε με την στολή του πολέμου, και μαζί με την ηγεσία των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, επιθεώρησε την επιχειρησιακή ετοιμότητα του προσωπικού της Διοίκησης Υποβρυχίων δυνάμεων (SAT) και την επίλεκτη μονάδα της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων, γνωστή στους Τούρκους ως "ήρωες των Ιμίων", αναφέρει προκλητικά ο τουρκικός τύπος.




Άραγε γιατί οι Τούρκοι πολίτες και στρατιωτικοί να έδωσαν αυτό το παραπλανητικό παρατσούκλι στους υποβρύχιους κομάντος και ποια ακριβώς ηρωική πράξη υλοποίησαν τα μέλη της το 1996;

Δεν γνωρίζουμε καμία πράξη των Τούρκων τότε και πρόκειται σαφώς για προπαγάνδα που στοχεύει στην ελληνική ηγεσία και τίποτε άλλο.

Ο Τούρκος υπουργός μετά την επιθεώρηση και την παρακολούθηση της άσκησης των τουρκικών ομάδων SAT, τόνισε για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο λέγοντας ότι: "υπάρχουν εκείνοι που προσπαθούν να μας καθοδηγήσουν κινούμενοι πέρα ​​από τα όρια και το ύψος τους. Δεν μπορούμε να το δεχτούμε." αναφερόμενος φυσικά στην Ελλάδα.

Ο Ακάρ ήταν μαζί με τον αρχηγό του γενικού επιτελείου στρατηγό Γιασάρ Γκιούλερ, τον Α/ΓΕΣ στρατηγό Ümit Dündar, τον Α/ΓΕΝ Ναύαρχο Adnan nanzbal στρατηγό Χασάν Χουτσουκάκιυζ, υλοποίησαν λεπτομερή επιθεώρηση στην διοίκηση της νότιας ομάδας υποβρυχίων καταστροφών SAT στην Σμύρνη.

Τα μέλη αυτής διοίκησης υποβρυχίων καταστροφών έχουν ως πεδίο ευθύνης στο Αιγαίο και τα νησιά μας φυσικά.

Απευθυνόμενος στο προσωπικό της SAT, ο Ακάρ τους περιέγραψε ως στρατηγικό βραχίονα που μπορεί να αλλάξει την κατεύθυνση της επιχείρησης και να διαμορφώσει νέα δεδομένα στο πεδίο της μάχης.

Για την Α. Μεσόγειο και την κρίση με την Ελλάδα ανέφερε ο ίδιος προς τους Τούρκους κομάντος: “για την προστασία των δικαιωμάτων και των συμφερόντων της χώρας και του έθνους μας, είμαστε εξαιρετικά αποφασισμένοι να κάνουμε τα πάντα. Μέχρι πότε; Μέχρι να πεθάνουμε. Εάν πεθάνουμε θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ως μάρτυρες. Γεννηθήκαμε ελεύθεροι, ζούμε ελεύθεροι".

Το ίδιο και εμείς, θα του λέγουμε του Τούρκου ΥΠΑΜ στην Ελλάδα, αφού σουλατσάρουμε ως έθνος σε αυτά τα ύδατα εδώ και χιλιάδες χρόνια ως μόνοι και νόμιμοι ιδιοκτήτες τους από την απαρχή του ανθρώπινου πολιτισμού.