Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έκτακτος Συναγερμός «Blazing Skies» σε Πυροβολαρχία κατευθυνόμενων βλημάτων «ΧΩΚ»

Έκτακτο «Blazing Skies» σε Πυροβολαρχία Βολής των κατευθυνόμενων βλημάτων της 180 ΜΚ/Β «ΧΩΚ» και αξιολογήθηκε η μετάπτωσης της Πυροβολαρχία...


Έκτακτο «Blazing Skies» σε Πυροβολαρχία Βολής των κατευθυνόμενων βλημάτων της 180 ΜΚ/Β «ΧΩΚ» και αξιολογήθηκε η μετάπτωσης της Πυροβολαρχίας από 3ώρη ετοιμότητα σε κατάσταση μάχης «battle station»!




Η ξαφνική ενεργοποίηση και αξιολόγηση της Πυρ/χίας της 180 ΜΚ/Β Μοίρας των κατευθυνόμενων βλημάτων «ΧΩΚ, σύμφωνα με το veteranos.gr, «που πάνω της στηρίζεται (Μαζί με τους PATRIOT) η αεράμυνα της Αττικής, Στερεάς & Εύβοιας δεν πρέπει να είναι τυχαία, ούτε να έγινε μόνο για εκπαίδευση…

Αλλά πρέπει να είναι μέρος σχεδίου αντίδρασης σε «Ξαφνική Αεροπορική Προσβολή» που επεξεργάζεται αυτήν εδώ την χρονική στιγμή το ΓΕΣ και η Διεύθυνση Πυροβολικού & που καταγράφηκε από την εκπομπή "Με Αρετή και Τόλμη".

Σκοπός της μοίρας Hawk είναι η πλήρης αντιαεροπορική προστασία των περιοχών ευθύνης της, σε συνεργασία με της υπόλοιπες δυνάμεις αεραμύνης, με βλήματα εδάφους-αέρος «Hawk».

Η εκπαίδευση του προσωπικού της 180 Μοίρας κατευθυνόμενων βλημάτων HAWK στο Καπανδρίτι Αττικής.

Πυροβολαρχία Βολής