Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έτσι νομίζουν... Anadolu: Το Πεντάγωνο δεν έχει πλάνο μεταφοράς των αμερικανικών δυνάμεων από το Ιντσιρλίκ στην Κρήτη

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε η συνάντηση σε τεχνικό επίπεδο των στρατιωτικών αντιπροσωπειών Ελλάδας - Τουρκίας στο NATO - Νέα συνάντηση την Π...

incirlik

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε η συνάντηση σε τεχνικό επίπεδο των στρατιωτικών αντιπροσωπειών Ελλάδας - Τουρκίας στο NATO - Νέα συνάντηση την Πέμπτη




Το Πεντάγωνο δεν διαθέτει πλάνο μεταφοράς των αμερικανικών δυνάμεων από τη βάση του Ιντσιρλίκ στην Κρήτη, ανέφερε σε δημοσίευμά του το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο, πρόκειται για αντίδραση στην πρόταση Αμερικανών βουλευτών για τη μετακίνηση των στρατιωτικών και αεροπορικών δυνάμεων των ΗΠΑ στη Σούδα της Κρήτης.

Το Anadolu ανέφερε επίσης, ότι την Τρίτη πραγματοποιήθηκε η συνάντηση σε τεχνικό επίπεδο των στρατιωτικών αντιπροσωπειών Ελλάδας - Τουρκίας στο NATO.

Στην ατζέντα των συζητήσεων, πάντα σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο, ήταν οι τρόποι μείωσης του κινδύνου περιστατικών στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και οι σχετικές προτάσεις του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Αμυνας της Τουρκίας, νέα συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου.