Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Aναθεώρηση του status quo θέλει η Τουρκία: Με νέο χάρτη στοχοποιεί 23 νησιά - «Αφοπλίστε τα!»

Έντονη αγωνία έχουν οι Τούρκοι με τα νησιά μας στο Αιγαίο. Η επάνδρωσή τους με στρατό και ο οπλισμός που έχει κάθε νησί, φαίνεται πως ανησ...

Έντονη αγωνία έχουν οι Τούρκοι με τα νησιά μας στο Αιγαίο. Η επάνδρωσή τους με στρατό και ο οπλισμός που έχει κάθε νησί, φαίνεται πως ανησυχεί την Άγκυρα.

Ο αφόπλισμός τους είναι ο νο1 στόχος, καθώς ξέρουν πως σε περίπτωση σύγκρουσης, τα όπλα θα ισοπεδώσουν τα παράλια της Τουρκίας. Το δυστύχημα στην όλη υπόθεση είναι ότι κάποιοι στην ΕΕ και στις ΗΠΑ συμμερίζονται τις απόψεις της Άγκυρας και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ζητήσει μερική αποστρατικοποίηση των νήσων.

Βέβαια την τελική απόφαση την έχει η Κυβέρνηση και δεν νομίζουμε πως τίθεται ζήτημα, καθώς ουδείς πολιτικός θα προχωρούσε σε μία τέτοια απόφαση.

Κλιμακώνουν οι Τούρκοι:

Τα ελεγχόμενα από τον Ρ. Τ. Ερντογάν ΜΜΕ επανέρχονται και με νέους χάρτες ''στοχοποιούν'' τα νησιά μας. Ο στόχος τους είναι ο επηρεασμός της κοινής γνώμης στην Τουρκία, καθώς φθάνουν στο σημείο να λένε ότι αυτά τα νησιά είναι... ''υπό κατοχή!''
Η νέα λίστα και ο σημερινός χάρτης


Πρόκειται συγκεκριμένα, για τη Λέσβο, τη Σάμο, τη Χίο, την Ικαρία, τη Λήμνο, τη Σαμοθράκη, καθώς και τα νησιά των Δωδεκανήσων - Αστυπάλαια, Ρόδος, Χάλκη, Κάρπαθος, Κάσος, Τήλος, Νίσυρος, Κάλυμνος, Αγαθονήσι, Χάλκη, Λέρος, Λειψοί, Ψέριμος, Πάτμος, Σύμη, Κως και Καστελόριζο. Ας δούμε τώρα ποια είναι αυτά τα 23 νησιά, τα οποία – σύμφωνα με την Τουρκία – οφείλουν να είναι αποστρατιωτικοποιημένα.

Δείτε τον χάρτη: 

Η τουρκική πολιτική ηγεσία κινούμενη βάσει σχεδίου, στοχοποιεί ευθέως όλα τα ελληνικά νησιά “πρώτης γραμμής” στο Αιγαίο , σε μια προσπάθεια να “γεμίσει το καλάθι”των διεκδικήσεων της με την Ελλάδα, και να αποκομίσει ότι καλύτερο μπορέσει στην συνέχεια.

Μάλιστα σήμερα οι Τούρκοι αναφέρουν πως συνεχίζονται οι οχυρώσεις στα νησιά και πως ενισχύονται οι πολιτοφυλακές.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Τούρκοι, οι οποίοι μας κατηγορούν για τα αυτονόητα που κάνει κάθε πολιτισμένο κράτος για τα σύνορα του, έχουν θωρακίσει θεαματικά τα μικρασιατικά παράλια μεταξύ των νησιών Ρόδου και Καστελορίζου με την μεταφορά δυνάμεων και οπλικών συστημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.