Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάνω από 60 τα λουκέτα σε σχολεία λόγω κρουσμάτων... Δείτε την λίστα...

Σε ολική αναστολή της λειτουργίας τους ή στη διακοπή λειτουργίας συγκεκριμένων τμημάτων και τάξεων, προχωρού σχολεία σε όλη την επικράτεια...



Σε ολική αναστολή της λειτουργίας τους ή στη διακοπή λειτουργίας συγκεκριμένων τμημάτων και τάξεων, προχωρού σχολεία σε όλη την επικράτεια

Αυξάνονται τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που βάζουν λουκέτο λόγω εμφάνισης κρουσμάτων κορωνοϊού, με το υπουργείο Παιδείας να έχει ανανεώσει τη σχετική λίστα το τελευταίο 24ωρο και τα σχολεία που έχουν λάβει περιοριστικά μέτρα να ανέρχονται πλέον σε 63.

Πιο αναλυτικά, με βάση τη σχετική λίστα του υπουργείου Παιδείας, μέχρι στιγμής, έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους τέσσερα σχολεία στην Αττική: το 2ο Γενικό Λύκειο Καισαριανής (έως 27/9), το 7ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης (έως 29/9), το 2ο Νηπιαγωγείο Δάφνης (έως 1/10) και το 2ο Γυμνάσιο Πετρούπολης (2/10). Ακόμη, έχει ανασταλεί η λειτουργία και του 2ου Δημοτικού Βουτών Ηρακλείου (έως 27/9) του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας (έως 30/9) και του 14ου Νηπιαγωγείου Καβάλας (έως 1/10).

Επιπλέον, σε άλλες 53 σχολικές μονάδες ανά την επικράτεια έχει ανασταλεί η λειτουργία συγκεκριμένων τμημάτων ή τάξεων για ορισμένο χρονικό διάστημα. Από αυτές, οι 40 αφορούν σχολεία της Αττικής και οι υπόλοιπες 13 αφορούν τμήματα σε σχολεία των Τρικάλων, του Πύργου, των Σερρών, του Θερμαϊκού, της Καστοριάς, της Καβάλας, της Κατερίνης και της Κέρκυρας.

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ τη λίστα με τα σχολεία, η λειτουργία των οποίων αναστέλλεται -τμηματικά ή εν συνόλω- εξ αιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.