Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επίθεση με βιτριόλι: «Μίλησε» το κινητό της 35χρονης κατηγορούμενης, τι αποκαλύπτεται

Σοκάρουν τα ευρήματα από το κινητό της 35χρονης κατηγορούμενης για τη φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι, η οποία κρατείτε στις φυλακές της Θή...


Σοκάρουν τα ευρήματα από το κινητό της 35χρονης κατηγορούμενης για τη φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι, η οποία κρατείτε στις φυλακές της Θήβας. Η 35χρονη φέρεται να παρακολουθούσε τις κινήσεις της Ιωάννας για περισσότερο από έναν χρόνο.




Οι άνδρες της ασφάλειας εντόπισαν στο κινητό της 35χρονης, την εφαρμογή trackerhome, η οποία είναι ιδιαίτερα γνωστή για παρακολουθήσεις, με την κατηγορούμενη να έχει τοποθετήσει στο αυτοκίνητο της Ιωάννας 3 πομπούς παρακολούθησης, προκειμένου να μπορεί να βλέπει ανά πάσα στιγμή στο κινητό της τις κινήσεις της Ιωάννας.




Και τα ευρήματα δεν σταματούν εκεί. Στη συσκευή βρέθηκαν φωτογραφίες από την είσοδο της πολυκατοικίας της Ιωάννας στο Μοσχάτο, οι οποίες είχαν τραβηχτεί στις 20 Ιουνίου του 2019, δηλαδή σχεδόν έναν χρόνο πριν την επίθεση.

Επίσης, η 35χρονη κατηγορούμενη φέρεται να ξεκίνησε να παρακολουθεί και τον χώρο εργασίας της άτυχης Ιωάννας από τις 29 Ιανουαρίου. Οι αστυνομικοί εντόπισαν φωτογραφία με απεικόνιση χάρτη με συντεταγμένες που αντιστοιχούσαν σε σημείο λίγα μέτρα από το σημείο της επίθεσης.

Στις 8 Μαΐου, η δράστις εντοπίζει κατάστημα με περούκες στο περιστέρι και αποθηκεύει φωτογραφία του καταστήματος στο κινητό της. Λίγες ημέρες αργότερα, στις 16 Μαΐου, αποθηκεύει νέα φωτογραφία με εταιρεία ταξί, ενώ 19 Μαΐου, η 35χρονη καταχωρεί έναν αριθμό που ανήκει σε μια οδηγό ταξί. Πρόκειται για το ταξί με το οποίο είχε σχεδιάσει να διαφύγει από το σημείο της επίθεσης.

Τώρα το ενδιαφέρον στρέφεται σε όσα πρόκειται να πει στον ανακριτή η 35χρονη κατηγορούμενη όταν απολογηθεί. καθώς μέχρι στιγμής κρατά το στόμα της κλειστό.