Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρία νέα κρούσματα κορονοϊού στο Άγιον Όρος Τρία νέα κρούσματα κορονοϊού στο Άγιον Όρος... Αυξήθηκαν συνολικά σε 13 οι επιβεβαιωμένοι νοσούντες

Άλλα τρία νέα κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν σήμερα (22/09) στο Άγιον Όρος, για να προστεθούν στα δέκα υπάρχοντα των προηγούμενων ημερών...

Άλλα τρία νέα κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν σήμερα (22/09) στο Άγιον Όρος, για να προστεθούν στα δέκα υπάρχοντα των προηγούμενων ημερών. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αυτά εντοπίζονται σε σκήτη της ευρύτερης περιοχής των Καρυών.

Το απόγευμα επέστρεψαν από την χερσόνησο του Άθω, ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας και ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, οι οποίοι είχαν συναντήσεις με εκπροσώπους με της Αγιορείτικης Κοινότητας και της πολιτικής διοίκησης με σκοπό την λήψη νέων μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού.

Επίσης, παρέμεινε στις Καρυές το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την πραγματοποίηση δειγματοληπτικών ελέγχων, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται να γίνουν γνωστά αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.