Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Oι Αμερικάνοι ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ τους τούρκους και ο «ΣΤΟΧΟΣ» αποκαλύπτει την ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...!! Wall Street Journal: «Η Φ/Γ «ΛΗΜΝΟΣ» δημιούργησε μία μεγάλη τρύπα στην Kemal Reis...»

Ας δούμε τι αναφέρει η Wall Street Journal στο δημοσιευμά της που είναι η περιγραφή στην ουσία της φωτογραφίας που αποκάυψε από το πρωϊ ο &...


Ας δούμε τι αναφέρει η Wall Street Journal στο δημοσιευμά της που είναι η περιγραφή στην ουσία της φωτογραφίας που αποκάυψε από το πρωϊ ο "Στόχος" και βλέπετε παραπάνω...






''Σύμφωνα με ανώτατο Ελληνα αξιωματούχο, όταν η ελληνική φρεγάτα ''ΛΗΜΝΟΣ'' προσπάθησε να μεταβεί από την μια πλευρά του τουρκικού σχηματισμού στην άλλη πλευρά, η φρεγάτα ''Kemal Reis'' αντέδρασε ''άγαρμπα''.

Η φρεγάτα ''ΛΗΜΝΟΣ'' που ναυπηγήθηκε πριν 40 χρόνια δεν υπέστη ζημιές και έλαβε μέρος την επόμενη μέρα σε κοινές περιπολίες με γαλλικά πλοία.

Η φρεγάτα ΄΄Kemal Reis΄΄, ένα από τα πλέον σύγχρονα πλοία της Τουρκίας, σύμφωνα με τον Ελληνα αξιωματούχο, ''έχει μια μεγάλη τρύπα στην δεξιά της πλευρά εκεί που βρίσκονται τα υπόστεγα των ελικοπτέρων'' και η Τουρκία θα προσπαθήσει να τις επισκευάσει στην θάλασσα για να μην αναγκαστεί να παραδεχθεί το εύρος της ζημιάς'', καταλήγει το δημοσίευμα.